Prosím poraďte - jané slalom!!!

05.01.2012

Přišel mi kočárek, dala jsem ho do kupy - vše drží jak má tak snad i dibře, ale! Po nasazení se houpe hluboká korba? Dopředu dozadu. V přední části - kde je nánožníik při tom naráží do tyče co je pod tím od konstrukce. Zkoušela jsem zvednou část co jsou potom u sporťáku nožičky, ale to to zase nejde korba docvaknout.

Ahoj, já mám verzi dokonce z roku 2007, vozim nyni sve treti ditko a take mi to v dobe, kdy jsme kocarek kupovali pripadlo divne, ale jak pisi ostatni - delaji to vsechna Jane...Martina

Dělají to všechny, já nasadím korbičku a pak zvednu to, kde jsou ty nožičky u sporťáku, jak píšeš, kynklá se to dál, ale výrazně méně. Mám Jané 2008

Ahojky,máme jej taky a taky jsem si říkala,jestli to tak má být.Ano má,dělají to všechny a za nějakou chvíli mi to ani nepřišlo...Takže v klídku :///: :)

Myslím, že se nemusíš vůbec bát, dělají to všechny janečka... nám to dělal i nový ;) , v prodejně mi to vysvětlili, že to tlumí nárazy při jízdě, tím jak má ta korbička vůli, tak to není tak tvrdý... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka