Chirurgické odstranění osmiček

26.12.2011

Zažila jste některá? Jak to probíhá a jaká je rekonvalescence? Prosím, napište mi

Kliknutím vložíte smajlíky:

já už mám venku 3 osmičky. Není to žádná slast. U poslední osmičky jsem byla 14 dní na práškách, jak mě to bolelo. 2 horní osmičky ty byly v pohodě. Ta poslední, s tou jsem si užila už jednou. Nevejde se mi totiž do pusy, takže mi museli upravovat dáseň, aby měla kam růst. Vytrhnout mi ji nechtěli, neboť kořeny zasahovaly do nervového kanálku. No a na to trhání se opravdu netěším. Ta půjde ven asi špatně, když jí mám narvanou až na kosti. Každopádně po zákroku jsem měla nateklou pusu několik dní a nedalo se vůbec jíst. Přeji mnoho štěstí.

Ahojky,

všechny 4 najednou se dělaji v nemocnici pod narkozou.To ti žadny zubař neuděla.Doporučuju po jednom,ona ti pak hodně nateče pusa,že ji otevřeš opravdu malinko.Doporučuji si hned nachat předepsat něco proti bolesti,docela to boli a normal ibuprofen nic moc,ja ty bolesti cele prospala.Je fajn cucat nanuky,pit kakao a kašovite stravy a hlavně tvaroh měkky zabalit do latkové pleny a přiložit,moc to pomaha.Lepši než ledovat,z toho jsem ještě onemocněla.
Držim moc palečky,ale pokud si to nechavate udělat v těhotenstvi,to tomu umrtveni nevadi?Radši bych to posunula po těhu,neni to žadna prča.

Moc vam holky držim pakečky. :a:

In reply to by zabickamana

Aha, tak to já to s nimi ještě prokonzultuju. Mě právě říkala moje zubařka, že to záleží na mě, jestli všechno nebo postupně. Ale bude mi to dělat jiný doktor, tak se zeptám. Já těhotná nejsem, ale kojím a nerada bych odstavovala. A zuby prý už nepočkají.
Moc díky za komentář

Jsem po vytazeni obou osmicek dole. Jednu jsem mela venku jen z casti, druhou vubec, protoze vyrustala pod sedmickou. Rezali mi to po jedne v rozmezi asi mesice.
Umrtvili mi to, pak byl jen neprijemny pocit pri rezani dasna a tahani zubu a siti. Stehy neprijemne tahly, asi po 10-ti dnech mi je vytahli a celou tu dobu jsem byla na vodovych nanukach, bramborove kasi a polivkach - nemohla jsem kousat.
Ale prezit se to dalo ;)

In reply to by zakruta

Jé, moc díky. Takže bych měla zvládnout všechny čtyři najednou. Já si říkám, že to bude při jedné bolesti. Řezat mi musí všechny, ale tvůj komentář mě opravdu povzbudil. Díky :)

In reply to by zakruta

Ještě budu absolvovat konzultaci a pokud mi to vysloveně nezakážou, dala bych to najednou. Mám strach, že už by mě tam podruhé nedostali :(
Jinak díky za rady :)

Ahojda a kdy se tam chystáš?Mě budou trhat osmičku 12.1. to budu přesně v 11.t. těhu tak pak můžu dát vědět :a:

In reply to by Namba

Mám se tam objednat až přestanu kojit. Já je mám všechny pod dásněma a musí ven všechny. Tak i přemýšlím, že si to nechám udělat najednou.
Dej mi, prosím, pak vědět. Dost se toho bojím

In reply to by Juulca

Ahoj. Tak pokud je mas jeste pod dasni,tak ti je asi hnet trhat nebude. Nejdriv ti musi odstranit tu dasen,vystrihne ti malej ctverecek dasne,tak aby se dala videt ta osmicka. A az to budes mit zahojeny,tak pak se uvidi co s tebou bude dal delat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka