prujem minimálně už týden

22.12.2011

ahojky holky malej má už pomalu týden prujem Dr. sice řekl že mám dát laktobacílky a eltron nebo elton tet si nemužu vzpomenout co myslíte je dobrý a učinný na prujem?děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

hodně často jsem tu četla, že Smecta pomáhá na průjem. Já osobně to vyzkoušené nemám. Určitě není dobré dávat mléko. Držet dietu. Mrkev dobře staví s rýží. Banán. Pít černý čaj.

pomáhál i nám Dr.doporučovala i Smektu,ale tu nepobral.Enterol jsem malýmu-3 roky a 2 měs.vysypala z kapsle do pití a bylo.AY čerstvé borůvky jsou projímavé,ne?Staví jen ty sušené.Raději si to ještě ověř ;)

tak predevsim vam mela udelat vyter kyz to amte tak dlouho.. urcite doporucovala enterol kapsle jinak dieta varena mrkev maso varene brambory na vode nemastene ryba avrena nebo pecena rýže.. žádné tuky sladkosti zkuste borůvky.

In reply to by Andrejka...

ale píšeš že je mu 2,5 měsíce takže to byl asi překlep. Mělo tam být 2,5 roku. Takže dieta, starva pouze vodová tak jak jsme psala a ty probiotika jsou nejlepší laktobacilíky od firmy swiss jsou to vysypávací akce. Jinak žádné mléčné výrobky! pokud je závislák an mléku tak si kup bezlaktozové v lékárně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka