pomoc horečky u 19 měsíčního dítěte

22.12.2011

Holky pomoc. Nemohu srazit horečku. Před 3 hodinami dostala brufen sirup, ale teplota dolů nešla ba naopak ( má 39 po odečtu).Dáváme zábale, ale malá šíleně pláče a mám strach, aby nedostala křeče. Prosím poraďte jak dál postupovat. A to jsme dnes byli u doktorky i ve špitále.Ale nic ji nenašli.Možná začínající viróza. Ale jde mě spíš o to sražení, kdy mohu dát zas další brufen.Vím že se to dává po 6 hodinách,ale to je až za 3 hodiny co do té doby. :r: :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já teď řeším se synem to stejný, dávej jí spíš čípky do zadečku nejsou tak drastický jako sirup a můžeš střídat čípky panadol s čípkama nurofen taky po 4 hodinách, když by měla víc jak 40 tak mě v řekli že ho musím za každou cenu schladit i třeba studenou sprchou jinak právě hrozí ty křeče a hned na pohotovost ale malej je teď dobrej dala jsem mu dva nanuky a čípek a pomohlo to, jsem zvědavá na noc ale mám připravený čípky tak jsem klidnější..

tak jí dej Paralen,ne?Můžeš na střídačku s Nurofenem po 3-4 hodinách.Jinak zábal jen ve chvíli,kdy nemá zimnici a studené končetiny a spíše je vhodnější vlažná koupel (o stupeň chladnější než je naměřená teplota,to úplně stačí).Okoupat,osušit,obléknout do lehkého trička a kalhot,překrýt jen lehkou přikrývkou,netopit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka