zas to kojení

19.12.2011

Ahoj! Kojím 6ti nedělní holčičku. Vše jde dobře,jen ta poloha! Jsem navyklá z porodnice kojit vleže. Mám pocit,že mám "velký" spouštěcí reflex,malé mlíčko teče všude kolem a vždy se zakucká. Zkouším to dle psaných rad vsedě-a ještě se snažím trošku zaklonit,je to možná trošku lepší,ale stejně jsme pak já i malá mokrý,jak to teče. To asi není normalní,ne? :00: Zatím jsme doma,ale neumím si představit kojit třeba na návštěvě,to s pak můžem obě převléknout :O Poradíte někdo? Pusinku Vašim mimískům :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

malému bude půl roku a jak saje a pustí se prsa, tak mi tam vznikne někdy podtlak a stříká to z prsa na všechny strany. Přitom odstříkat se mi normálně nic nepodaří. Ono se to časem upraví. I když některé ženy mají mléka hodně. Já jsem asi z těch, co žádné velké přebytky nemají,takže ani nepotřebuji vložky do podprsenky. Jenom na kojení ano. Jinak mi nic neutíká. To bylo jen v tom šestinedělí.

ja to mela taky takle, kojila jsem prevazne vleze a davala pod nas prebalovaci podlozku,at nemam louzi v posteli. Pri kojeni v sede a na navsteve jsem si pod prso dala latkovou plinu aby pobrala vsechno co odtece kam nema a nechala si jeden cip po ruce abych mela cim utirat kdyby to nahodou utikalo jeste jinam :) Pamatuju si jak jsem jednou v noci mela tak natlakovany prso, ze kdyz jsem ho vytahla z podrpdy na kojo tak jsem manzelovi postrikala zada :€):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky