Jen tak :)

16.12.2011

Ahojky těhuličky, jak pak se máte? My moc dobře, Ondrášek kope o sto šest,ale stále ho víc cítm ráno a večer, přes den asi chrní :) ...
A jak se připravujete na Vánoce? Já mám už napečeno, uklizeno, dárky zabalený a už se nemůžu dočkat - letos to nějak prožívám, to jsem zvědavá jak to budu prožívat přští rok,když tu bude už prcek :€s€:
Mějte se krásně, dejte nožky nahoru, dlabejte cukroví a nic nedělejte papa a pohlaďte :€O:

Ahojky no tak, já jsme teď všechny víkendy měla návštěvu a nebo jsme někam cestovali, takže jsem vůbec nic nestihla ...

ale budu určitě uklízet v týdnu, cukroví nepeču, protože péct budou babičky a tak určitě dostaneme ochutnávku a dárečky no ty musím ještě dořešit, ale velkou část už mám, buď vyrobenou a nebo nekoupenou :)

a jak to bude v příštím roce s Karolínkou no to se fakt moc těším, i když maličká s toho ještě asi nebudu nic mít ale bude to hezčí určitě :)

Tak moc neuklízejte a jen odpočívejte :)

Prej nic nedělejte! Chicht! Já nemám ani dárky, ani uklizeno, a upečeno už vůbec ne. :///: Já měla nohy nahoře doteď :s: Ale já se s tím zas tak nestresuju, napeču trochu, stejně to nikdo nejí, uklízet moc nemusím, dělám to průběžně celý rok a když uklidím takový ten kažodenní binec, tak je tu stejně po manželovi a hlavně synátorovi druhý den znova to samé.... :00: Tak jen ty dárky a výzdobu...snad to nějak zmáknu... :a:

Ahojky :-)
my se taky máme dobře, maličký mě (někdy nás) okopkává, takže jsem klidná... u nás to je takové nepravidelné, ale je zvláštní, že kopne skoro vždy, když si na něj pořádně zvpomenu a dám si ruku na bříško :€O: přemýšlela jsem, jestli mu to nevadí, ale mně se to líbí :-)
jinak dárečky mám už taky skoro všechny zabalené a cukroví už chci udělat poslední. To si nechám na příští týden.
Měj se moooc krásně a pozdravuj Ondráška :a:

Ahojky Páji...máme se taky moc dobře..mimi nás kope jak přes noc to je tedy více tak i přes den :///: zrovna tedka mě štouchá abych se narovnala,nelíbí se mu když jsem předkloněná...je to sranda :s: :s: No uklízeno už tak nějak mám v baráčku máme několik místností tak se snažím to mít naklizeno,ale stejně budu uklízet ještě pořádně o víkendu...a pečení no nám peče švagrová je to cukrářka.. :) takže aspon že tak...my stejně s manželem tomu moc nedáme sem tam zobneme tot vše mám ještě zamražené cukroví z lonska..jsem to ale ostuda :s: musím to už vyhodit :O ...a dárečky něco máme koupené,ale příští týden musíme dokoupit ostatní pár věcí..stromeček a a balení dárečků necháváme přímo na Štědrý den,je to náš zvyk :one: a k tomu všemu má můj manžílek přímo na Štědrý den narozeniny takže vánoce se vším všudy :00: ...sníh nám letos poprvé napadl dneska takže máme vše krásně bílé :///: ...Takže pěkně si to užívejte příští rok to bude ještě krásnější :one: papa :€O:

Ahoj maminky těhulky,

tak já mám zadělaná těsta, péct jsem chtěla včera, ale nebylo mi dobře. Zase mi tvrdlo bříško a už druhý den mě bolí hlava, takže akorát polehávám. Vánoční úklid nějak neprožívám, uklízím pravidelně, takže na něj dlabu. Dárky už mám částečně doma, ať žije PPL a ostatní dokoupíme s mužem přes víkend, stejně tak stromeček. Dárky budu balit příští týden, když Kačka bude ve škole.

Musím se přiznat, že mi nějak nepřijde, že Ježuch přijde už za osm dní...no nic, letos budou jiné díky našim bříškům....tak hezky odpočívejte a pohlaďte svá :€O:

Ten můj lumpík nejraději řádí v noci, tak snad mu to nezůstane i po narození.

:a:

A co vánoční stromeček? Už taky stojí nazdobený v pokoji :s: ? My to balení dárků bereme jako rituál, který probíhá až na štědrý den, tak jako zdobení stromečku! To k Vánocům patří a Vánoce jsou jen ten jeden den, aspoň já to tak beru, takže proto!
Jinak je to fakt letos takové podivné, nepříjde mi, že jsou za týden Vánoce, žádný sníh, žádný mráz :n: ....
Drž se, papa Gabka a bobci

Ahojky,
no já napečeno nemám, uklizeno ještě taky ne, ale to snad příští týden stihnu. Ani mi nepřijde, že jsou za týden Vánoce, jak není sníh :r: je to takové smutné... Ale dárečky máme všechny koupené, tak už nikam nemusíme, jen pak pro stromeček.
Teď hlavně furt ležím, protože mám asi nějakou začínající bronchitidu, kašlu, trochu se dusím - hlavně večer a jsem unavená. Tak odpočíváme a kurýrujeme se.
Jinak prďolka krásně kopká, budí se ve 3hodinových intervalech (kéž by mu to zůstalo) a je to sranda. Dokonce poznám, kdy je otočený hlavičkou dolů a kdy nahoru. Když má prdelku nahoře, tak jsou kopanečky silnější, je to sranda. :€s€: Je to naše sluníčko.
Tak pohlaď bříško a odpočívej :k:

Ahoj :€s€: , já už toho prcka sem tam cítím i přes den jak mě tam šťouchne, je to nádhera. Jinak si připadám dost unavená, ale asi za to může i to zatažené počasí. Úklid nějaký větší nedělám no a dárky se chystám koupit příští týden :). Jsem fakt hrozná. Cukroví jsem včera dopekla poslední a o víkendu budu zdobit a plnit. Musím se teď připravovat na nějaké zkoušky ve škole takže pořád mám co dělat - zmeťouři nám ty zkoušky nacpou vždycky kolem Vánoc. No ale musím to ještě dva roky vydržet.

my se máme taky moc dobře. Mimísek se tam pěkně vrtí a hlavě už ho můžu každý den poslouchat díky domácímu utz :) .
Ty se máš, že už to máš vše připravený :) . Nás čekají nákupy zítra, ale naštěstí víme co koupíme, tak paráda. Jinak cukroví mám taky vše akorát příští týden nějaký dodělávky s krémem a nějaký nepečný cukroví. a uklízeno je taky :). Jinak to prožívám taky víc jak jindy. A příští rok až budem mít prcky u sebe, tak to bude ještě krásnější :). papa a pohlaď :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka