ahoooj

15.04.2008

Tak jsem 38+0 a můžu klidně rodit. ;) Teda pokud mimís chce. Já už teda jo. I v noci už mi bolí pánev. Nechápu, jak je to možný, když ležim, vždycky jsem to měla při chůzi nebo vestoje, ale v leže to nechápu. :n: Máte to taky? Já tou bolestí nemůžu spát. :r:
Chtěla jsem, aby mě ten muj vyfotil, abych měla nějakou vzpomínku na těhu, ale přemlouvam ho každej den už několik týdnů a ještě nic. To dřív porodim, než mě vyfotí a nikomu jinýmu se mi říkat nechce. Sama se vyfotit, to můžu ukázat tak vám, ale ne dát do albumu. Ach jo. Už je to asi zase tady. Venku je hnusně a já mam blbou náladu.

Taky už bych šla...klidně hned, ale nějak mi ještě chybí kočár :)...Dneska bych tam měla vlítnout a říct jim, jako jestli to myslí vážně nebo co...Jinak s tím focením máš pravdu, tahle myšlenka mě napadla taky, ale raději si vezmu svůj telefon a vyfotím se u zrcadla, to bude totiž jistota :). Klouby (pravá kyčel) mě bolí šíleně, hlavně v noci, když chci jít na záchod, probouzím se úplně bolavá.

In reply to by PavlínaL

Jéje, klouby naštěstí moc necítim, jen kostrč, ale ta pánev. ://: To je děs. Jako přímo mezi nožkama. :s: Teď třeba nic, ale jak vstanu, hrůza a v noci jak mam nohy u sebe, tak to taky. Si jednu nohu přivážu asi ke stropu. :s:

Normálně bych se teda sebrala a šla k fotografovi... Nebo zkus poprosit nějakou kámošku, ta tě určitě ráda vyfotí. Vzpomínku mít musíš, to je jasný a taky aby prcek potom viděl, jak si krásně v tobe bydlel :)

In reply to by terčula

No a jestli máš na foťáku samospoušť, tak to půjde v pohodě, to určitě zvládneš a budeš mít krásný fotečky ;) . Vždyť přece nejde o kvalitu, ale o to, aby jsi měla vyfocený bříško na památku :) . Jo a pak se nám taky pochlub. Jenom nechápu, proč tě nevyfotí manžel.

TAK to ti moc preju!!! A drzim palce!! Ja jsem 31+2 a uz se nemuzu DOCKAT!!! Jses poprve? Ja podruhe!!hezky den a at to leti!!!

ahojky.Klidně si řekni o vyfocení někomu jinému,ta vzpomínka za to stojí.Já mám z prvního těhu jen jednu fotku s bříškem kde jsem v 5.měsíci a ted mě to mrzí,že nemůžu porovnávat.A tak si fotim bříško sama a když chci jinou fotku tak řeknu synovi,mamce nebo přítelovi.Hlavně by mě někdo vyfotil.Držim palce,ať ještě nějákou tu fotku do porodu stihneš!

In reply to by terčula

Ahojky zrovna minulý pátek jsem byla kamarádovi na otevření ateliéru tady v Plzni, tak jestli chceš, tak můžem zajít spolu, fotil mě už i předtím večer, ale neměla jsem náladu před ostatníma. tak se můžem domluvit, tel. přece snad ještě máš? Pokud jsi ho nevymazala. Pa Petra. No a nebo tě vyfotím třeba i já, jestli chceš doma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky