povlečení do postýlky za zajímavé ceny

15.04.2008

Ahojte holky :-) Našla jsem stránku s povlečením do postýlek a spoustou jiného za fakt pěkný ceny. Povlečení na postýlku s nebesy a kapsářem - 755,- ... prostěradla.... Tak můžete juknout :-)
http://www.ivesna.cz/vse-pro-nejmensi-povleceni-do-postylky-c-73_78.html

Holky, ty ceny jsou fakt neuvěřitelné, až mám strach, aby to nebyl nějaký aušus. Ale píšou, že je to český výrobek ze 100 bavlny, tak to asi bude dobrý (žádný made in CHina). Až něco koupíte, tak poreferujte :a:

In reply to by petrželka

Petrželko, u nás mají obchod. Ale na krám berou převážně velký povlečení.... a to je opravdu výborný a kvalitní. Já od nich mám do postýlky polštářek a peřinku. Polštář má malá doma a peřinku u dědy. Obojí je fakt kvalitní. Navíc je ten polštářek na zip a výplň můžeš ubrat, nebo přidat jak je potřeba. Fakt to není made in China :-)

In reply to by Ivculka

Ahoj Ivčulko ! našla jsem to úplně náhodou. Hledala jsem nějaký obrázek, jak upevnit držák na nebesa :s: A ty ceny jsou vážně moc pěkný. U nás mají krám, ale u nás v krámě jsem dětský zboží neviděla. Tak mě ani nenapadlo, co mají za poklady.

In reply to by Boža

Jj, je to fakt levný, zrovna jsem se chtěla dívat po tý osušce s kapuckou a tam jsou hezký a levný, tak si tam asi na další měsíc vezmu rovnou dvě a o tom spacim vaku popřemýšlim. Sice si myslim, že bych se bez obešla, ale zase někdo říká, že je to bezva věc... tak nevim nevim. Takže ty už připravuješ postýlku? Tak pak nám jí nezapomeň vyfotit.

In reply to by Ivculka

Budu si nebesa a peřinky teprve šít. Ale až to bude hotový, tak se určitě pochlubím. Ten spací pytel jsem pro holky neměla a ani ho chtít nebudu. Doma bývá teploučko a pyžamko a ´peřinka úplně stačí. Dokud je mimčo malé, tak velkou eřinu neodkope a když ji odkope, tak už si i stoupá a to si myslím, že musí být pěkě protivný, vstávat v pytlíku :s: Nebo jsme někde vyděla pěkný chyty na postýlku na peřinku, aby ji mimi neodkopalo. Zkusím to najít.

In reply to by Ivculka

ivčulo, jo jo, v zavinovačce spinkají moc rádi. A já - stará škola :s: :s: - jsem spíš přes klasiku. Takový ty normální vázací - utáhnou se jak má mimčo rádo, zabalíš na dýlku, jak mimčo roste... Holky jsem měla v zavinovačkách docela dlouho
ty úchyty na peřinku nemůžu nikde najít. Ale byly to takový kroužky, co se navlíkly na šprusle a na nich bylo takový to, jak je na kšandách. A tím se přicvakla ta peřinka.

In reply to by Boža

Jj, to já vim, tenkrát jsi to tu psala, že jsi na klasiku. To já už mam jednu rychlozavinovačku do kočárku a pak ještě s povlečenim do postýlky chci koupit jednu. Tak snad to bude stačit. Tu klasickou zavinovačku si pamatuju, já jí měla jako malá na panenku :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Bestyjko :-) Polštářek od nich mám a je moc fajn. Peřinku od nich má Natálka u dědy a je moc příjemná. Nebesa neměla ani jedna holčina, ale mára by je chtěl. Líbí se mu to. Ale už mám koupenou látku na peřinky a nebesa si k nim ušiju taky.

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Kačko, rychlozavinovačku vůbec mít nebudu. Mám jen ty klasické. Ale peřinky na kočárek si vyšívám a šiju taky doma. Přijde mi to hrozně drahý a taky mám velkej kočár a ty koupený peřinky jsou na něj moc malý :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka