Pohlaví podle prstýnku

12.12.2011

ahoj holky, nevíte některá, jak se dělá zjištění pohlaví dle prstýnku? tady jsem už o tom četla, a prý že to funguje. Není to nějaká blbost? a jak se to dělá? díky a pohlaďte pupíky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

snubák na niť a nad mou dlaní manžel držel na niťi ten prstýnek,myslím,že když se hýbal do kola-holka a když jakoby křivě-kluk ;)
Mě to vyšlo:HOLKA+HOLKA+KLUK a mám je doma :one:
Manžel:HOLKA+KLUK a taky to vyšlo :w:
Tomuhle věřím,dělávalo se to již dávno a dělá do dnes ;)

za nás se kdysi dělávalo, dát snubák na vlastní dlouhý vlas a dát nad otevřenou dlaň, pokud se kýval, byl to kluk, pokud kroužil, byla to holka
ale je to dětská a holčičí blbost
my byli u kartářky, ve všem se trefila, tak jsme jí věřili...měli jsme mít druhé holčičku...ano, druhé jsem měli, ale opět kluka :s:

TAKY JSEM TO V 1. TĚHU ZKOUŠELA, VYSEL MI KLUK A MÁME HO, ALE PRSTÝNKEM TO ASI UPLNĚ NEBUDE, MYSLÍM, ŽE NENÍ ŽÁDNÁ 100% RADA JAK ZJISTIT POHLAVÍ, JEDINĚ POČKAT AŽ PO PORODU, JÁ TO BRALA JEN TAK PRO ZAJÍMAVOST :s: A KUPODIVU TO VYŠLO

ahoj, tuhle metodu jsem zkoušela když jsem byla podruhé těhotná. Nevěděla jsem ještě pohlaví. Vycházel mi kluk. Narodila se holčička :///: .

Ahojky,já to znám takhle,mě to vychází i plno jiným lidem.Tak uvidíš.Vem si prstýnek,pokud máš delší vlasy,tak si jeden vytrhni,provlékni ho prstýnkem a chytni za konec,můžeš použít i nit.Pravou rukou ho držím nad levou dlaní.Když se prstýnek začne točit do kola je to kluk,když se bude houpat ze strany na stranu je to holka,vždy když ti to ukáže pohlaví,tak mezi palec a ukazováček zhoupneš prstýnek 3krát nahoru a dolu,měla by to být ta pauza mezi dětmi a vrátíš zpět nad dlan.Tak pokračuješ pořád dokola dokud se prstýnek bude pohybovat.Mě třeba vychází kluk,holka,kluk,kluk a pak do pětice se prstýnek ani nehne.Mému příteli to vychází stejně.Někdy to ukazuje i zamlklé těhu:-(

In reply to by kyra777

Ještě jsem zapomněla napsat,že pohlaví může vyjít i obráceně,protože je plno faktorů,který to ovlivnují,jako např.snubní prstýnek,jestli si kroužíš prstýnkem sama aj.Nejlepší je použít obyčejný stříbrný prstýnek,zavěsit na vlas,nit.Ukazuje i již narozené děti.A jestli chceš vědět co se v bříšku ukrývá prstýnek dej přímo nad pupík.Bud se bude točit nebo kývat.

Ahojik, me to delala mamka mym snubakem. Navlikla ho na nit a jakoby ho postavala nad moji levou dlan. Pak ho zvedla a zacal se tocit dokola (holka), pak ho zase uklidnila a prstynek lital rovne (kluk) a po treti nic. Segre to zkousela taky a vysla ji jen holka pry ji snad podle dr. na 99% cekaji. Ukazuje to jen tehulkam nebo maminkam. Mamce to ukazalo dve holky (ja a segra - dvojcata), pak kluka - brachu. Pak mela jednou mimodelozni, ukazalo to holku a jednou byla na preruseni a ukazalo to zase holku a pak uz to neukazalo nic. Veri na to a vesmes ma pravdu. Ja jdu ve stredu kvuli srdicku, tak jsem zvedava kolik jich tam bude :)

In reply to by Pytris

Tak to já ti řeknu ještě přesněji. :) Když jsem dělala prstýnkem nad dlaní, tak to ukázalo jako první dceru, kterou už mám doma, a jako druhé chlapečka, který byl v bříšku. Dělala jsem to víckrát a pokaždé to ukazovalo stejně. A když jsem to dělala nad bříškem, tak to ukazovalo rovnou chlapečka. A taky na několik pokusů stejně. Tomuhle jsem věřila nejvíc ze všech pověr. Protože to ukazovalo správně.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to si taky myslim. Je to blbost. Jen mě to zaujalo. Ale né jako blázna. Jen tak ze srandy. :a:

mě to v době těhu dělala kolegině, která se tím zabývá a stejně ji to nevyšlo, řekla, že budu mít holku a mám kluka :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky