holky

02.12.2011

co kupujete dětem pod strom?

Teda nevim, jak jsou tvoje velký, moje maj tři a půl, takže krasohled, bublinkovou modelínu, kufříky, super omalovánky s dinosaurama, dřevěný kostičky s obrázkama, nějakou tu panenku a hlavně, co nesmím zapomenout, štěkacího pejska :00: . Snad ti moje nic bylo k něčemu :s:

In reply to by Monika Císařovská

to je hezký překvapení je hodnej :) a co jste nakonec vybrali za psíka? náš synátor si vybral Go GOa.sice jsem mu vysvětlovala že je to spíš pro holky jelikož má růžové vodítko a na krabičce je holčička ale nedal se odradit.je to taková ženská a citlivá dušička ten nás klučina,to se mu pak nedá říct ne.

In reply to by silvulinecka

Jo hodnej, debil je to. Musela jsem ho udat a až když mu policajti řekli, že to daj k soudu, tak začal platit.
Jinak nevim, co ségra koupila, bydlíme od sebe docela daleko, tak to bude překvapení.
No jo kluci, každej se hned chopí kočárku a holky si to s nima klíďo vyměněj za náklaďák :s:

In reply to by Monika Císařovská

:) jj to tak bývá že pokud jim neuděláš bububu tak se k ničemu nedokopou zmetci jedni.
jinak synátor je taková moje spžízněná dušička,pozná když mi není dobře a je opravdu zlatý někdy si říkám kde se v něm ta citlivost bere.ale myslím že pro život je to spíš nevýhoda kor v této době.no uvidíme jak to půjdu dál a jak se bude přát za život v dospělosti.třeba pak budu ráda vzpomínat na to jak si přál na vánoce holčičí hračky:)

In reply to by Monika Císařovská

jo to máš asi pravdu navíc si myslím že chlapy jako takový to maj v životě jednodušší.tak jen doufám že i ty naši dva se v dospělosti přiřadí k té většině chlapů :) ty čekáš miminko? to je hezký taky bych si to ráda zopakovala ale myslím že už stačí a navíc jsem sama kdo by si rád ještě pochval drobečka :) manža už se necítí.je rád že už je s klukama sranda

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka