Kočárek-rozdíl

07.12.2011

Nazdárek těhulky a maminy :a:

Tak jsem konečně úspěšně vložila fotečky bříška, ať můžete mrknout, jak taky pěkně rostem :) Jsem ve 25. týdnu a už pomalu začneme s taťkou(kromě oblečení a kosmetiky) nakupovat výbavičku. Potřebovala bych poradit s výběrem kočárku. Naštěstí jsme barvu a zn. (FIRKON)vybrali bez problému, jen bych se ctěla zeptat, jaký je rozdíl mezi tímto http://www.batolatko.cz/kocarek-firkon-vario-c.-83,6980.html a tímto kočárkem http://www.batolatko.cz/firkon-verano-c.-32,6963.html. Původně se mi hrozně líbil ten VERANO, ale přítel mě zrazuje od malých zadních koleček, tak jsem narazila na ten VARIO a ten má kolečka normální, myslíte, že bude lepší tento? Bydlíme na vesnici, tak ať se nám tu dobře drandí :)
Děkuju moc za jakoukoli radu nebo zkušenost..

Kliknutím vložíte smajlíky:

určitě s aretačníma kolečkama,představ si že kamkoliv budeš chtít zahnout,pač samozřejmě nepojedeš pořád rovně,tak pokaždé ten těžký kočás s miminkem musíš jakoby nadzvednout,ty přední kola,chápeš ne??takže tisíckrát za procházku ho nadzvedneš,nadřeš se jak prase,výhoda je ta že budeš mít svaly :s: s těma aretačníma kolečkama budeš prakticky celoročně,mimo sněhu jezdit s odaretovanýma kolečka,a tudíž kočárek zahne sám,jen podle toho jak ho budeš řídit,chlapy jsou konzervativní a vubec tomu nerozumí,určitě ne ten první,já měla na první a druhé dítě pevná kola,tehdy se ještě jiné nedělali a na třetí ten s předními kolečky na volno a bydlím taky na vsi,bez problému

Ahoj, taky bydlím na vesnici, jezdila jsem i v lese, na poli, po polňačkách atd. a měla jsem kočárek s otočnýma předníma kolalama, teď čekám druhé mimi a budu si kupovat zase jedině s otočnýma kolama, pokud jedeš v terénu tak si jen zaaretuješ a je to, kamarádka měla dorjan cross country (tam jsou kola na pevno) a byla nešťastná, strašně se s kočárkme nadřela jakmile ji syn povyrostl a vážil víc, nejvíc když jela do města nebo i tady po chodníku, hlavně v zatáčkách. Takže za mě ten co se líbí tobě ;)

no já si myslím,že není jen rozdíl ve velikosti těch koleček,ale i v tom,že ten první nemá otočná kolečka,zatímco ten druhý ano.Důrazně nedoporučuju kočár bez otočných koleček,je to děs,to pořád nadzvedávat,aby to jelo,kam chceš.U těch otočných je zase důležitý,aby šli zaaretovat,protože jinak třeba ve sněhu je to hrůza.Ale za mě rozhodně otočná kolečka,tudíž ten druhý a kolečka nejsou vůbec malá,bude se s ním jezdit dobře :)

Ahoji,já bydlím také na vesnici a měla jsem podobnej jako ty tady uvádíš ten druhej!drnčelo se nám suprově,otočná kolečka jsem také hodně využívala,hlavně když jsem jela nakupovat a na podvozek připevnila jen autosedačku a mez regálama a důchodcema raz dva projížděla!určitě bych volila kočárek číslo 2!

In reply to by Looorinka

Děkuji. Na 90 procent jsem pro něj stejně rozhodlá, ať si přítel myslí, co chce, stejně s nim převážně budu jezdit já :-P :///: A ještě bych se chtěla zeptat,jak tu píšeš, že jsi připevnila na kočárek autosedačku. Tam jde jakákoli?My máme vybranou od Ferrari.. Pujde na něj?

In reply to by Lucinka Sisinka

jé,tak to nevím,já to kupovala komplet i s autosedačkou.nechci ti teda do toho kecat,ale nemyslíš,že je zbytečné kuovat na 8měsíců tak drahou sedačku?když by sis mohla koupit ta co patří ke kočárku a budeš to mít pohodlnější?a pak se to i lépe prodává?ale je to na tobě!mluvím jen ze své zkušenosti :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka