DM slevová knížka, jak jí získat :)

04.12.2011

Ahojte maminky, chtěla bych se zeptat. Když si zařídím v DM drogerii kartu, budu na ní sbírat body, tak jak pak mohu dostat tu slevovou knížečku :€s€: to na pokladně řeknu, že jí chci, a oni mi jí dají? :///: já tam moc nechodím, tak nevím. A taky si prej můžu nějakou vybrat..

Děkuji za radu :k: :k: :k:

In reply to by veruveverka

Rozhodně to výhodný je... i kdybys měla ušetřit pár korun.... Já jsem se třeba teď rozhodla, že sesbírám 1200 bodů a to pak máš nějaký den krásy, tzn. kosmetika a vlasy v nějakym Pražským (nebo Br.) salonu krásy. Mám sice zatím něco málo přes 200 bodů, ale to bych mohla stihnout nasbírat do léta, až nebudu kojit a budu moct vyrazit za zkrášlením... :00:

Ahoj, jedna věc je zaregistrovat se na stránkách DM, jak říká Leminka (je to sekce: dm babybonus) - budou ti chodit slevový knížky, kde je spoustu věci, jak pro tebe, tak pro mimčo...
Další věc je získat tu fialovou kartu a sbírat při každým nákupu body - to by asi taky mělo jít přes net, ale určitě ti poradí přímo v prodejně... potom na každý prodejně je terminál (něco jako PC), kde přiložíš tu kartu a zadáš svůj PIN (většinou to bývá PSČ) a tam hned uvidíš kolik máš bodů... pokud máš 50, 150 atd... tak vybereš jakou slevovou knížku chceš, vytiskne se ti takovej papírek a na pokladně ti ho vymění za tu slevovou knížku...

Snad jsem to napsala nějak srozumitelně :P

Ahojky, pokud máš kartu, tak na ní máš určitej počet bodů, ty zjistíš buď na netu nebo přímo v prodejně u těch PC stojanů, tam máš potom možnost si vytisknout kupon a s tím půjdeš na pokladnu, kde Ti jí vydají. Takhle to bylo alespoň teď s tím termohrnečkem. A co se týče těch mimikuponů, tak já když jsem si kupovala krém proti striím, tak se mě prodavačka přímo zeptala, jestli jsem těhotná a vyplnily jsme registraci hned u pokladny a slevovou knížku pro mimi jsem dostala hned. Potom až se mimi narodí, tak jim dát vědět a dostanu další. Papa :a:

Ahoj Veru, já nemám kartičku a nesbírám body, ale když se zaregistruješ na DM stránkách, pošlou ti slevouvou knížku přímo pro nákupy, když čekáš mimi. Krémy na bříško, plenky, vložky apod. Až se pak mrňosek narodí, oznámí se to tam a pak ti zase pošlou další slevovku. Takhle, myslím až do 3 let, můžeš čerpat různé slevy. A tu kartičku na sbírání bodů můžeš mít taky,to je na různé výrobky. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka