Mucosolvan nezabírá :-(

01.12.2011

ahoj holky. Prosím radu: Malá je už delší dobu zahleněná, ale Mucosolvan nezabírá :-(. Máte něco osvědčeného, co fakt zabírá? Už nevím, co jí dát. Včera se ze spaní zase rozkašlala a blinkala. Šlo ven plno hlenů :00:

Ahoj kočky, tak malá zase kašle, jsem s ní od 4hod vzhůru :00: . Až manžel vstane, tak pomažeme k doktorce. No jsem zvědavá, jak dopadne. Ve středu byla na kontrole, dýchání měla OK, ale v krku virózu a rýmu. No mám pocit, že to zase sjelo na průdušky :r: :€\€: .

Ahojky, tak jsme byli včera na kontrole. Malá mi v noci po antibiotikách zvrací :00: . Naštěstí má dnes poslední dávku. Jinak je pořád zahleněná :00: . Koupila jsem jí sirup ACC, tak snad to bude lepší, než ten mucosolvan. To zvracení mě děsí, ale doktorka mi říkala, že je to asi těma hlenama a podrážděné antibiotikama. Už ať je to za náma

In reply to by Marcelii

Ahojky,snad už budete brzy fit..to zvracení je hrozný,chudák malá:-(My byly na kontrole v úterý,taky jsme vysadily atb a spiropent a nechaly jen ten Aerius ale dnesráno zase přišla chrochtala a sýpala...asi taky zkusím ten Acc sirup,už aby byly zdravé což

In reply to by Dominiska

ahojky, malá nezvrací, ale má průjem :00: . Vyloženě vodu. Když se daří, tak se daří :( . rok se drží a pak je to: nachlazení, píchání ucha, skoro zápal plic, zvracení a průjem. Co nás ještě potká...
Jinak ten sirup vyzkoušej. Je myslím dobrý. malá víc vykašlává než u Mucosolvanu

In reply to by Marcelii

no to je taky pěkný,oni už jsou chudinky rozhozený z těch léků...taky už jí dopuju vším možným dva měsíce:-(už jsme ho koupily,tak snad zabere...už je celkem dost nevrlá,je čtrnást dní zavřená doma a asi ještě nějákou dobu pobude...

Ahoj tak jsme na tom podobně zánět prudušek s náběhem na zápal plic a taky jsme bez teplot jen ošklivý kašel dostali jsme Augmentin, spiropent, sinecod a kapky zyrtec. S tím že mi dr žíkala že to řádí, že včera jen za dopoledne měla 5 zápalů plic.

In reply to by kambuk

no, to je teda radost :00: . Vím, že tady u nás řádil virový zápal plic, tak snad ty antibiotika zaberou. Ale malá naštěstí spí klidně, ani moc nekašle. Horší je to přes den. Tak držíme palečky, ať jste taky brzy fit :one:

In reply to by Marcelii

no mi jelikož setry dcera má laringitidu, tak jsme jeli hned druhý den do začla malá kašlat, tak mi dr. řekla že jsem to podchytli za včasu a malá má už ten kašlík trochu lepší nekašle tolik a už jí jde vykašlávat, tak se nám to snad brzo vyléčí. Jinak děkujem a taky přejem brzké vyléčení.

In reply to by kambuk

tak malá měla dnes za krkem jakoby vyrážku, tak jsem raději jela k doktroce, jestli to nemá alergii na antibiotika. Naštěstí ne. Měla to jen spocené a podrážděné. Ale lekla jsem se. Doktorka ji aspoň prohlédla, poslechla a řekla, že je to o moc lepší :\x: :\x: :\x: . Malá tam i kašlala a doktorka říkala, že pěkně odkašlává. a na kontrolu jdem teda až příští týden

In reply to by kambuk

no tak to naše malá měla rýmu jak blázen. Píchali jí kvůli tomu i ucho. asi měla zánět kvůli špatnému smrkání, tak jsme se vrátili k odsávačce. Naštěstí si to nechá v klidu odsát, vysavač mám v rohu stabilně, takže si kolikrát už sama k němu běží, když si to chce odsát :s: .

Ahoj holky, tak přes víkend se malé kašel zhoršil, hlavně přes den dost kašlala, v noci spala celkem klidně, ale i tak jsme ji dnes vzala k doktorce, ta nás poslala na rentgen a má zánět průdůšek a začínající zápal plic. Dostala antibiotika Klacid, na odkašlání opět Mucosolvan :00: a kdyby začal hůř dýchat, tak máme dát Spiropent na roztáhnutí průdušek. No mám fakt radost. Snad neskončíme v nemocnici jako pře 1,5lety. Jinak o víkendu jsme chtěli slavit její 2ročky a nevím, jestli z toho nesejde :€\€: . No budeme doufat, že jí to zabere.

In reply to by Marcelii

Ahojky,tak jsme se vrátily od dr.zánět průdušek s náběhem na zápal plic :? máme atb a v úterý na kontrolu,aby si ji poslechla,prý se jí zdá i dušná,tak bude zkoumat až zaberou atb jestli není astmatik :( taky mi to nepřišlo,krom kašle jí taky nic není,měla zvýšenou teplotujeden večer,jinak nic,je veselá,hraje si :dance:

In reply to by Marcelii

máme Zinnat atb. k tomu Spiropent na tu dušnost a Aeruis na kašel...já nevím,to záleží jen na vás,Nicolka nesmí přijít do styku s jinými dětmi,s nemocnými a nesmí lítat,brečet a tak.má se tomu snažit předejít,ale to asi kvůli té dušnosti ,máme být až do víkendu doma,o víkendu prý když se kašel zlepší a jí bude dobře tak na 15 min.na klidnou procházku...prý to teď řádí,už se jim plní oddělení v nemocnici :(

In reply to by Dominiska

Malá dobrala Zinnat v pátek - brala ho 10dnů kvůli zánětu v uchu. Teď má Kalacid. Spiropent mám taky doma - ten ji mám dát, pokud začne být dušná. Jinak stále podávám Sinupret kvůli té rýmě a dutinám, kvůli kterým měla ten zánět v uchu. No dnes se jí ta dýma asi spustila naplno. Kýchá i 4x rychle za sebou a šráky má až po bradu :00: .
Tak snad se nám ty dětičky brzo uzdraví :one:

mukosolvan kdyz uz "vyleci"a ty ho davas dal tak zacne zvorit sam hleny aby bylo co vykaslavat :(
zkus vysadit vse a uvidis
jinak nam zabira ACC neo nebo ambrobene
cibule je taky super
ale nejdriv fakt vysad vse na 1-2dny

Tak ségra mi pro malou koupila Hedelix a normálně ji tak natáhlo, že blinkala :00: . přitom to není nějak extra hnusné :? . Jinak už mám nakrájenou procukrovanou cibuli, tak zkusíme to. Snad zabere. Děkuju holky za tipy :a:

Ahoj,tak nam taky sirup zadnej nepomaha.Vzdy pomuže zabal a cibule jen sirupek z ní mi nechce tak vařím cibulovo majorankovej čajík..do toho dam med a to celkem vypije.A taky to užasne pomaha.Kam se hrabou drahe sirupy z lekarny

ahoj my s tím bojovali asi před třema týdnama, byla zahleněná, v noci blinkala, mucosolvan nezabíral ani jiné..a pak sem koupila ACC long pro děti v sirupu a světe div se ono to zabralo...za dva dny byl klid....

Ahoj, nám taky nic moc nezabíralo na kašel a nakonec jsem udělala dibuli s cukrem a za 2 dny bylo po kašli. Tak ať jste brzo zdraví! :a:

ahojky když už nic, tak cibulový sirup a priesnitzové zábaly pomáhají:) odzkoušeno na několika generacích :) at je malá brzo zdravá, :k:

Ahojik,nám jeden čas zabíral Hedelix,ale pak přestal a nezabralo nic až na cibulovej sirupek:-)tak jí ho zkus udělat,zabírá fakt úžasně a je to jen přírodní a navíc daleko levnější.Jwn nakrájíš cibuli,zasypeš moučk,cukrem a uzavřeš,dej do chladu a tu šťávu co to pustí jí pak dávej :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky