Poradí mi někdo?

05.12.2011

Ahoj holky. Už měsíc mě strašně svědí ruce, v noci si je rozšrábu do krve až po lokty a špatně kvůli tomu spím. Když jsem to řekla gynekologovi, řekl, že to může být něco s játry, prý bych na to mohla i umřít... Hned mi dělali jaterní testy, naštěstí jsou v pořádku. Ale co mám dělat když to tak strašně svědí, nemůžu usnout, trvá mi to i 2 hodiny než zaberu a v noci se zase vzbudím a zase nemůžu usnout...a to mám 20ti měsíční dceru, ráno jsem ještě unavenější než večer. Jestli to bude trvat až do porodu, tak se asi zblázním...
Díky předem za jakoukoli radu. Janča

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, jj, s těmi játry to je pravda..pokud dopadly dobře testy, tak uf, díky bohu za to! zkus si koupit calciovku nebo měsíčkovou mast..

Ajajaj, to musí být hrozné... mě stačí když mě jen svědí tak nějak normálně kůže hlavně v noci a pořád se musím drbat ale určitě né tam moc jako ty :? . A nezkusila jsi změnu kosmetiky kterou se mažeš po koupání a nebo před spaním? Nebo se namazat? Určitě bych zkusila něco bez parfému a když ani to nepomůže tak pak zkus to kožní jestli ti třeba neporadí nějakou kosmetiku. Pokud je to jen k těhotenství tak přeji pevné nervy ať to buď brzy přejde a nebo to vydržíš!

Ke konci těhu jsem měla svědění na břichu a bedrech. Nic jsem s tím nedělala, přešlo to samo. Ale já to měla mnohonásobně slabší než ty. Příjemný na pleť je olejík jojobový od Saloos. Není přemaštěný, krásně se vstřebá.

Holky, všem děkuju za komentáře. Ve středu jdu znovu na gyndu, tak se zeptám akdyžtak zajdu na to kožní...

já zase četla, že pokud tě v těhu svědí kůže a není to z napínání jako třeba na břiše a zádech, tak to může značit problém s játry a v tom případě by se měl vyhledat Dr. aby udělal testy..... Nechci strašit :) třeba je to banalita, ale na druhou stranu bych to nepodceňovala :one:

Myslím, že jsem četla, že kůže v těhotenství někomu hrozně svědí. Moje mamka mi říkala,že se taky drbala do krve, pomáhaly jí jen nějaké koupele. Vůbec se ale neboj jít na kožní, objednej se telefonicky, at jdeš najisto a určitě ti pomůže.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka