Poradte mi prosím pomazánku

05.12.2011

Holky byly by jste tak hodné a poradili mi nějakou pomazánku?Sýrovou,česněkovou,nebo vaječnou?Ale nemám majolku,mám jen pomazánkový máslo,tavený sýr a takový ta základy-hořčici....moc děkuju předem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

vajíčka,kousek cibule a pórku,zakysanou smetanu a trochu majolky (můžeš nahradit pom.máslem),pikantní horčici,sůl,pepř - vše jsem rozmixovala a bude k večeři :a:

pomazánkový máslo, 2 trojúhelníčky měkkého sýra, 1 lžička plnotučné hořčice, 1 kyselá okurka na osvěžení, 1/2 rajčete, nastrouhat eidam, 2 vařená vejce, zakápnout 1 lžičkou kečupem,1 česnek a najemno nakrájená 1/2 cibule. Je to pomazánka sestry, mňamka.

Já dělám pomazánkový máslo a 3 trojuhelníčky sýra a česnek podle chuti prolisovaný a rozmixuji to, rychlé a dobré...

Kdyby jsi měla i kousek vařeného hovězího,tak já dělám masovku.Vařené hovězí spolu se změklým máslem,vejcem uvařeným na tvrdo,kouskem cibule,hořčicí,solí a pepřem rozmixuju a pak do toho nakrájím na maličké kostičky kyselou okurku.Nám hrozně chutná a vždycky se po ní zapráší :-) (někdy tam pro výraznější chuť dávám trochu maďarské pálivé pasty)

Díky holky,právě že moc surovin nemám,ale napadlo mě že by se něco z toho dalo :-) jinak na netu je toho až dost jen mít doma větší výběr nebo blíko obchůdek abych tam skočila :D

já dělám.pomazánkové máslo+tavený sýr+česnek
nebo :pomazánkové máslo+mletá červená paprika
pomazánkové máslo+rybičky

.............jinak nevím, surovin moc nemáš, určitě něco vymyslíš

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka