koliky a autosedačka

03.12.2011

Holky, malý trpí na koliky a blinkání (sedm týdnů) a nejlíp se mu usíná v autosedačce. Když ho přendám do postýlky, řev, tak ho zase musím vrátit a takhle několikrát. Mně se nelíbí, že tak tráví několik hodin denně ve špatné poloze a co s ním, když to jinak nejde. Jinak ho to bříško asi bolí a řve a řve. :n: Poloha na tygříka nezabírá, nošení na ruce taky ne. Tak ještě kočár - ale jezdit furt venku s kočárem taky nemůžu...Měl jste to někdo taky tak? Jak jsou na tom děti se zády? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

mně teda malej ze začátku hodně plakal a trpěl na koliky. A jediné, co zabíralo byl šátek. V tom se mi krásně uklidnil a usnul a pak jsem ho přendala do postýlky. Malou jsme taky někdy uhoupali v autosedačce a pak hurá do postýlky. Ono se to za nějaký čas zlepší.

In reply to by LPamela

Já jak ho přendám, je zle. Takhle až dokud není opravdu asi strašně unavený...Když uspáváme večer, tak končí s řevem až pozdě v noci nebo k ránu. Je to na šišku. Přes den ječí většinou taky :00:

In reply to by betynkajanule

Někdy ho vezme, jindy ne. Upřímně si taky ale myslím, že na záda to není úplně ok - ale jinak na šátek nedám dopustit...Mockrát mi bodnul, když jsem potřebovala něco udělat, malá nechtěla spát,na výlety apod.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky