Sex...

19.11.2011

Holky,mám takovou blbou otázku,ale i přesto se zeptám----říká se,že by pohl.styk měl pomoct k vyvolání porodu --- vyvolává to sperma nebo je to těma pohyby???Díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak mně říkal doktor, že aby to sex vyvolal, tak musí bejt organismus připraven, sex aspoň 3x za sebou a pořádnej orgasmus :-D takže pokud jste schopný :sex: 3x za sebou, tak šup na to :-D a pořádnej orgasmus:-D ten stahuje dělohu a může vyvolat kontrakce. a předem můžeš zkusit horkou vanu a svařák... ale vše rychle za sebou!!

In reply to by LucieS

Tak to závidím :-D Já se mohla stavět na hlavu a prd. Sexovali jsme o 106, vytírala jsem podlahu, lítala po schodech, myla okna, horká vana, svařák.... a nic. Takže plánovaný císař byl až když měl být. Napovedlo se rozjet porod dřív, abych nemusela čekat a nervovat se :-D

Ahojky, omlouvam se ze mimo tema,ale narazila jsem tu na tvuj starsi dotaz ohledne placenta praevia, tak se jen chci zeptat jak to dopadlo? Ale kdyz se ptas na sex, tak asi dobre, ze :///: mne prave taky diagnostikovali placentu praevia centralis, jsem 18.tt, takze doufam,ze se mi to take nejak upravi.

sperma obsahuje přirozené prostaglandiny ,tyto hormony stimulují kontrakce, ovšem jenom tehdy, když je organismus těhotné ženy na porod připraven. :sex: :-)

jde o latku, iktera je v tom obsazena, ale pry je ji tam tak male mnozstvi, ze to zas tak velikou roli nehraje ... tak nevim.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky