DNEŠNÍ KONTROLA

01.12.2011

ahojda spolutěhulky,

tak jsme dnes absolvovali další kontrolu, která dopadla VÝBORNĚ :one: . Srdíčko bije jako zvon, odpovidame 20-21tt. Miminko ma vse co ma mit. Nic mu nechybi ani neprebyva. Vazi 341g a na 99% vime, ze to bude :°*°: ,takze kdo me zna, tak at si to necha pro sebe!!!!rodicum to chceme dat jako darek pod stromecek a pro ostatni prekvapeni :* :h: . My toho naseho mrnouska taaak milujeme a tatka byl nadseny :) . Dalsi ko za mesic a ceka me i test na tehu cukrovku :(
hned mam super naladu :) . takove krasne zpravicky preju i ostatnim spolutehulkam. :dance: :€s€: :a: :€O:

moc děkuju, jinak dneska mi příjde, že už mrňouska cítím :h: :€s€: :) . Teda pokud to je ono. Už je taky na čase. Dneska jsme 20+4tt. :a: :a:

In reply to by Ivuška23

Jo to já už vím proč jsme necítili kopanečky my :). Naše miminko je totiž noční strašidlo a vstává ve 22:30 a to už maminka většinou dávno spinká :). Teď v pondělí jsme kopanečky cítili poprvé takhle pozdě večer a od té doby se to vždy večer a když se vzbudím tak i v noci opakuje. A pěkně to cítí i manžel. Když si lehnu přes den a snažím se ho vnímat tak stejně nic.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuju :) . jsem ségra Jany (Janca25) . možná jsi na začátku četla když jsem otěhotněla a psala jsem to tu, jak se do mě pustila :r: jako že já jsem těhu a ona ne. no ale jim to teď DOUFÁM taky vyšlo a moc jim to přeju!!! ona se zachovala hnusně a dlouho ji tohle neodpustím to co mi říkala a tak. dost mě to od ní šokovalo. no ale už jim to konečně taky vyšlo a já bych se jako ona nikdy nezachovala. chápu dlouho jim to nešlo, ale nemusela mě nervovat. ale už to nebudu řešit. jen ji to neodpustím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky