Vánoční dárek pro syna

30.11.2011

Ahoj maminky,mám 2,5 letého syna. Moc ráda bych ho nečím překvapila na vánoce, ale je těžké něco vymyslet,protože mi připadne že všechno má. Nemáte někdo nějaký nápad???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Autodráhu taky máme, a stoleček s nářadím mu koupila mamka....stál kolem dvou litrů...to je hrozná cena. Hlavně mu to všechno nemáme kam dát, má malej pokoj.
No pro ty holčičky je to zkrátka lehčí, co si budem vykládat. Hlavně si myslím, že ho potěší nějaká úplná blbovina, než mega hračka. :-) uvidíme na co narazím. Každopádně díky za rady :-)

ahojky,každý se mě ptá co mají synovy koupit protože náš syn má taky všechno sice nic nezdědil ale já jsem takový blázen že mu pořád něco kupuju.ted´ mu budem kupovat autodráhu od carrery je to sice drahé ale autodráhu ještě nemá :-) pak jsem mu koupila ten stůl s nářadím a uvažuju o chytrém péru moc toho kupovat nechci protože za 1.toho má už spousty a za 2. si myslím že další věci jsou zbytečné stejně pro něj bude autodráha na 1.místě a další ho zajímat nebude
ještě jsem zapoměla na kameru na playstation a hry

ty házecí kroužky nejsou špatné...díky. Je to hra kde se zapojíme všichni. On je na sporty nadanej. Právě různé vytváření u čeho se musí soustředit...to je nad jeho síly. Je strašně akční :-) což je lepší než kdyby se jen válel, ale dá to zabrat. Ani dvd s pohádkama ho nezájímá..máme hokejky s pukem a to je naše nejoblíbenější hra. Nebo fotbal. :-)

To už taky máme :-( jsem ráda za to že si má s čím hrát, ale co pak nadělovat. Je to totiž tak, že já mám 8-mi letého bratra, který je vychovávaný téměř jako jedináček, protože je mezi náma 18-ti letý věkový rozdíl. Tudíž je rozmazlovaný a má vše nač si vzpomene. Všechny tyto věci po něm dědí můj syn. Jsem za to ráda...jak už jsem výše psala, ale někdy je to spíš komplikace, než úleva od peněz.

Ahoj, i když spoustu věcí má, tak z jakéhokoliv balíčku určitě mít radost bude ;) ty děti to mají jinak než my - i kdyby dostal hračku podobnou té, co už má, bude z ní nadšenej, že je to něco nového, co právě rozbalil ;) Náš kluk je stejně starý, takže dávám náměty na něco k výtvarničení (kuličková modelína, tabule apod.), sportovní náčiní (boby, kolo, koš na trefování míčky, kříž a házecí kroužky), stavebnice (podle toho, co máte), skládací hrad s postavičkami (to máme mimo jiné my) :a: , společenská hra

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky