podprda

29.11.2011

:///: ahoj holky mám takovej dotaz jaký podprdy ste počas těhulkování nosily mě to všechno překáží a škrtí mě ty klasický s výstuží ani neví jestli to je dobrý je nosit ted oblíbila sem si takový ty lambády co nosej malý holky když ještě nemaj skoro prsa.poradtě nebo si mám už pořídit tu kojící je pohodlná i v těhu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja mam stejny problem, ale uz jsem ho vyresila bez na trh nebo nekam do obchodu a kup si sportovni podprsenku nedam na ni dopusti je to neco jako furt propaguji tu aabru nebo co jen to koupis za 100,- a ne za 1000,- :))) :a: ale ja uz nejsem tehulka mam 2 roky po porodu a zacla jsem ji nosit az ted.

Ahoj, tak já jsem v těhotenství nosila stejné jako před otěhotněním, teda s kosticí a částečně vyztuženou. Doma teda dávám přednost té sportovní podprsence - lambádě. No a kojící podprsenku jsem vytáhla až po porodu. :a:

Ahojky, mluvíš mi z duše...=) Někdy do 12. týdne to šlo, bylo to taky tím, že jsem musela ležet, ale od tý doby, co mam volnější režim, tak je to děs běs. Ještě před těhu jsem měla velikost 80C-D a teď jsem skončila přesně jak ty říkáš, u těch sportovních od Vietnamců... :00: Všechno škrtí, svědí, vypadává :s: Takže to vypadá, že potom budu muset zainvestovat do nějaké kvalitní,pohodlné a hlavně bavlněné, nekrajkové kojící podprsenky. Hezké těhulkování ... :a:

ahojky,já jsem si koupila takovou prazvláštní :D je jakoby sportovní,ale přitom není,protože má kraječku :D nevím jak to vysvětlit,je bez kostice a na doma je vynikající :) mezi lidi radši s kosticí,lehce vyztuženou at holky drží tam kde mají :D to vypadá,že ti jsou tvoje starší podprdky malé,je čas vyrazit na nákupy :) :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky