neustálý kašel u tříletého dítěte

28.11.2011

Ahoj maminy, mám problém se svojí 3letou dcerou. Už 3 měsíce téměř nepřetržitě kašle. Mezi tím sem tam rýma, píchání ouška a kašel a pořád dokola. Nejdřív je suchý, pak vlhký, teď Dr. říká, že už jí nemám nic dávat, že má "přesušený kašel".... no nevim. Sice nastoupila v září do školky, ale nevím jestli je to normální. Vyzkoušeli jsme snad všechny lékárenské preparáty. Jsem z toho zoufalá. Neporadíte mi nějaký netypický přípravek, homeopatika, bylinky. Jinak na krvi jsme byli dvakrát - v poho, výtěry sem tam udělá - taky v poho, na poslech prý čistá, krk taky. Tak já nevim. Bereme imunoglukan, teď mi Dr. předepsala něco jiného........rybolum nebo rybonulim, přesně teď nevím, dnes jsem dostala recept a v lékárně to museli objednat, tak to budu mít až zítra.
Poradte prosím
Děkuji
Eva

Zkus si koupit Stopkašel pro děti, my ho doma bereme skoro pořád. Může se používat už od 1 roku a dětem strašně chutná!! Obsahuje i betaglukany,které našim prckům podpoří imunitu a za chvilku jsou fit.

Ahoj, nase mala je to same v blede modrem. Taky uz premyslim o alergii, ale u nas to budou nejspis zvetsene nosni mandle. Takze jsme objednane v cervenci jeste jednou na ORL a pokud i pri zdravem stavu budou zvetsene tak ji nejspis nemine trhani.
Ale na alergo bych chtela jit taky. Taky mam podezreni, zda na neco neni alergicka (treba na me :)...)

Nam naposledy zabrala kombinace sinupret 3x15ml, stoptussin 3x2,5ml, a na vecer zyrtex.

A s temi sirupy na kasel si muzu otevrit vlastni apatyku.

nástupem do školky marodí většina dětí stále dokola...
syn také trpěl na kašel, míval většinou chycené průdušky, na které to sklouzlo...časem se zjistilo, že je alergik na roztoče...zkoušeli se různé léky, nakonec se osvědčil Ribomunyl na imunitu :one: a Singulair :one:
/zkoušeli jsme Aerius, různé sirupy na kašel, Codein, Flonidan, Prothazin..../
doporučila bych vyšetření na alergii, abyste věděli, zda je či není na něco alergická, pokud to bude negativní, tak je to pouze tím, že se jí teprve tvoří imunita do 6-ti let

In reply to by eva.sm

Ahojky, my jsme toto trápení měli také:-( Syn byl neustále nachlazený, kašlal, měl rýmu...ve školce skoro nebyl. Samozřejmě jsme brali vitamíny, jedli ovoce. Jakmile bylo trošku ošklivě, ani ven jsme nešli. Ale pořád to nebylo ono. Jediné, co nám zabralo a syn se drží (ťuk, ťuk, ťuk) byly Probiotické kapky BioGaia. Pokud se o nich chceš dozvědět více a vyzkoušet, informace mají na www.probiotickekapky.cz

Ahojky, moje dítko tři a půl taky často kašlalo už od jara, brali jsme na to všemožný kapky, až to na podzim skončilo dvakrát zánětem průdušek a minulej tejden nás doktorka poslala na alergologii a je alergická na roztoče, prach a plísně, tak to měla z toho. Radši se tam nech doporučit a uvidíš

Ahoj, ještě mě napadá dát ji cucat Můllerovy pastilky, můžou to děti od 3 let, jedny jsou přímo na kašel - s islandským lišejníkem, uvolňují krk, jsou chuťově dobré. když jsem měla dusivý a dráždivý kašel, tak byly jedinečné. A pak se ještě poptej na Vincentku. je to minerálka taky z lékárny. Je tam popsaná pitná kůra přímo při kašli a při dýchacích problémech. Držím palce, pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky