kocárek

13.04.2008

ahoj holky,teda jestli tu jeste nekdo je. Poradte,jaký kocárek je lepsí,tríkolka,nebo ctyrkolka.Chci kocárek zn.Firkon,hrozne se mi líbí tríkolka,ale nevím nevím,jak je to se stabilitou,jak se bude jezdit v zime,má dvojité kolecko vepredu. Poradíte? :/;x:

Ahojky, tak koukám, že řešíme ten samý problém... Mrkni ještě na stránky www.batolatko.cz - tam je mají taky a ještě levnější ;) . Já jsem taky pořád uvažovala, jestli čtyřkolku nebo tříkolku... ale nakonec to bude asi čtyřkolka. Právě kvůli tomu sněhu a navíc má ještě vyndavací tašku uvnitř, to tříkolka nemá a prý i víc houpe, jak ta tříkolka. Takže asi tak.

myslim, že do sněhu jsou dobrý veliký kolečka. ono se to nezdá, ale i když napadne pět čísel a je z toho břečka, tak se v tom s kočárem moc dobře nejezdí. no a 4 kolečka jsou určitě stabilnější než 3

In reply to by Tesa

ze je lepsí 4kolka,ale písou o tom kocárku,ze je vítezem MF Dnes,vyhrál v tesu i u ceské obchodní inspekce,je u nej výborná cena,tak si ríkám,kdyz ho tak chválí,ze by mel být dobrý,ale dám na vase názory,prece jen to maminy mají odzkousené. :one:

In reply to by Adrun

mamina nejsem, pouze jsem přebrala rady od jiných :s: ale nejlepší bude, když si zajdeš někam do kšeftu a sama si vyzkoušíš, jak se ti s tím kočárkem manipuluje

švíca měla tříkolku a stabilita nic moc, ale taky záleží jestli to budeš mít jen na město nebo i do terénu...já taky chtěla trojkolku a nakonec jsem zvolila čtyř... :/;x:

In reply to by Adrun

Ta tříkolka s dvojitým předním kolečkem je mnohem stabilnější než s jedním....a kdyby nebyla stabilní, tak jí nesmí prodávat, já mám casualplay S4, to je tříkolka s dvojitým předním kolečkem a ten kočárek jen tak nepoložíš. Je to fakt stabilní...

In reply to by Adrun

tak záleží jaký to má kolečka, pokud malý tak je jedno kolik koleček...Abys to pak neměla jak rolbu :s: Nevím jak přesně vypadá...Co je to za značku?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka