tak budu mít 2.červíka

21.11.2011

ahoj holky, tak se chci pochlubit, že se nám zadařilo a kačenka bude mít ségru nebo brášku. dlouho jsme se nemohli snažit kvůli mému zdraví, pak mi řekli, že se nám to nejspíš nepovede, ať zkoušíme půl roku a přijdu. nepovedlo se. podstoupila jsem laparoskopii a 2. měsíc snažení se objevily na testu 2//. mimi bude zase červík, takže to stihneme ve 3leté mateřské, tak tak ale stihneme. takže všem co se snažíte, tak ať se povede co nejdřív. jinak kačka je skvělá, krásně mluví, chodí na nočník,v noci máme plínu, ale to zatím neřeším. celkem dobře jí až na maso, konečně si začíná hrát s dětma ( do nedávna se dětí bála a hrála si jen sama) teď už se konečně do her zapojuje, ale nesmí být děti moc hlučný nebo moc živý. s čím mě trápí, tak s úklidem hraček, to je u nás vždy běs. no a taky se umí vztekat, ale to asi není sama co? včera jsem byla v práci a ukládal ji manžel a když jsem se ho ptala jak to šlo, tak mi řekl, že se na mě ptala a říkala, že se jí po mě stýská. to slovo ještě nikdy neřekla a ani jsem do dnešního rána nevěřila, že ho zná, ale ráno když jsem ji vytahovala s postýlky, tak mi to řekla, že se jí včera stýskalo a že zlobila tátu, tak dostala na zadek. úplně mě to dostalo. jo a ráno když se vzbudí, tak její první slovo je dolůůů, tak jsem ji vysvětlila, že musí napřed popřát dobré ráno. tak teď máme ráno mezi půl a 7 "dobré ráno, dolůůů" :s: a už asi 3 měsíce odpo nespí, takže je to někdy náročný. to je vše. pa

Ahojky, moooooooooc gratuluju!!!!!! Jsem opravdu ráda, že se Vám zadařilo :)
A na kdy ti vychází termín? My budem mít taky zase červíka ;) :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak nám to zatím vychází na 6.7. :) no a štěpánka měla být 11.6. a narodila se 21.5., tak uvidíme, jak to všechno bude :)
a jak ti je?

In reply to by kenla

taky bych chtěla rodit trochu dřív než mám termín,ale uvidíme jak to bude. jinak mě je úplně dobře, jen někdy jsem trochu nervoza a někdy unavená. no taky si říkám, že nechci přibrat tolik jako v prvním těhu, ale už mám 2kg nahoře. ach jo.

holky, moc moc vám všem děkuju, a snad vše dobře ustojím. a vy co se snažíte, tak se tak nesnažte. zní to hloupě, ale nám se povedlo buď po tý laparoskopii a nebo taky možná jen kvůli tomu, že jsem si našla brigádu a nebyl čas na přemýšlení o tom. jen jsem hlídala ovulku a pak 2dny před ms na to myslela a přála si to nedostat a vyšlo to. moc se těším na vánoce a jak to oznámíme rodičům, budou mít velkou radost. zatím to tajíme, čekáme na ultrazvuk a krev ve 12týdnu. pa

Taky moc moc gratuluju a držím palce ať je všechno v pořádku a jen si to užíváte :one: . U nás to nějak pořád nejde, snažíme se už rok a čtvrt a nic, přitom žádný problém není. Ale už se tím nestresuju, když to nepůjde, tak se svět nezblázní :00: .
Jinak Kačka je velká šikulka, krásně všechno zvládá. U nás se odpo spí tak půl na půl, je to teda pěknej záběr a večer už je pak protivná, ale jinak je to sranda.
Mějte se krásně a opatrujte se :a:

Jéé,tak to velká gratulace :€O: !!!Tak to jste se snazili skoro tak dlouho jako my,my uz 7.mesic a porad nic takze me ta 3 leta rodicovska nakonec nevysla,no ale stavaji se horsi veci,ze }:)
Maly vzdycky drzel na tatu,i kdyz jsem chodila do prace,ale ted posledni dobou si na vsechno vola me,tata mu nemuze jit utrit ani zadek,to pak krici ne ne mama :///:
Maly uz taky dlouho nespi po obede,ale tim se zhorsil spanek a usinani vecer,kolikrat rano vstane v 7 a az do 23hodin strasi,ze spat nejde.Kdyz odpo spaval,chodival bez protestu spat max.v 21.hodin takze mi to trosku nejde do hlavy :00:
NO tak si uzivej pohodove tehu,a Vanoce ve 4 :s: :one: :a:

Ahoj Peti, moc gratuluju a upřímně i závidím. Taky jsem si to tak nějak představovala, ale člověk míní a život mění. Asi si napíšu Ježíškovi :dance: Opatruj se :a:

Ahoj Peťko, moc gratulujeme, to je úžasná novinka, super! Kačenka bude určitě velká pomocnice, moc jí to sluší.
To já mám dneska týden po termínu, zítra jdeme vyvolávat ;) , ale od rána se už něco děje, takže dnes anebo zítra už to bude. Tak ať se vám daří a opatruj se. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka