rozšířené pory, jizvičky po akné

23.11.2011

ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte některá zkušenosti s rozšířenými pory, jizvičkami po akné a jejich nápravě laserem, chemickým peelingem nebo jinými metodami, případně jak to pomohlo. V pubertě jsem měla děsné akné, bohužel mi zůstaly nepříjemné památky a ráda bych to nějak řešila. Stojí to ale dost peněz, tak bych ráda věděla, jestli už někdo něco takového podstoupil a pomohlo.

děkuju :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já mám stejný problém, chemický peeling mám za 2 tisíce jako pomůže tomu ale jen dočasně, chtěla bych se toho zbavit úplně ty jizvičky tam jsou pořád.

Ahojky,mám stejný problem.
je mi 24 a asi od 14 mi zůstali po akné nepěkné jizvičky,zkoušela jsem všemožné ale marně.
Pak jsem se někde dočetla o laseru,že prý to mohlo pomoci.na netu jsem našla dr. který toto dělá,jsou v Praze a v brně dokonce jsem jim poslala fotku pleti aby měli aspoň představu jak to vypada.Všechno by to šlo,jenže háček je v tom že je to celkem drahý,okolo 10.000, moc bych chtěla ten laser podstoupit,hodně by mi to pomohlo jenže momentálně nemám na to prostředky,budu muset postupně šetřit a konečně na to jit.

Vím že holky psaly o chemickém peelingu,mužu se zeptát jaký dr.tohle dělá?na koho bych se měla obrátit?
Díky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

díky za odkazy,už jsem našla pár míst,zavolám si tam a zjistim co a jak:ú

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuju,
a ty tvé známé vyzkoušely ten domácí peeling? Bylo pak patrné zlepšení?

In reply to by aisha

ahoj ja zkušenosti s chemickým peelingem mám. Pomáha to, jednak Ti zjednotí barvu pleti, stáhne pory a vyhladí vrásky. Je to pak vidět, ale musíš si k lékařce dojít víc krát. Aspoň 3x. Teď je na to vhodná doba, protože nesvítí sluníčko. Pleť po tom je strašne citlivá a ani 50 UV faktor by ji neochráníl před spálením. Jak píše maminka víš můžeš si koupit i přípravky v lékarně. Myslím, že Vichy má něco. Ale není to tak rychlý a razatní jako u dr. Jo a smí to dělat jenom doktroka, kozmetička né, tak si dej pozor. Pleť po tom dost nepříjemně svědí a může i pálit, má to takovej škrábaci nepříjemnej efekt. Dále je trochu červená a může být i flekatá, ale pozor nesmí být po tom peelingu spálená, ale to už je na dr. Hlavně si pak nic neplánuj, protože budeš vypadat jak adolescent co se stydí :D.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no diť to píšu. Ale kosmetička bude mít přípravky jenom dostupné z lékarny, kde není ta kyselina tak koncentrovaná a tudíž účinek si dostaví později. A jestli bude mít přístup i těm přípravkům co dr, tak bych si dala pozor. Pleť se totiž může pěkně spálit :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no nejdříve mi vyčistila pleť, nějakým "lihem" :s: , pak mi to napatlala vatovou tyčinkou na celý obličej. A pak mi dala na to nějaký krém, ale určitě nebyl hnědý ani silná vrstva. Na obličej se to asi nedáva :s: , naštěstí. Jenom mi k tomu řekla že má UV 50, ale že stejně nesmím na sluníčko, že by se mi pleť spálila i tak. Pak mi doporučila ten krém od Vichy, a že si to můžu dávat na obličej každej večer. Taky mám akné a široké pory, a řekla mi že si mám dávat pozor na tu "puberťáckou" kosmetiku, že mi může sednout ale i hodně poškodit. Myslím takovou určenou na to akné.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka