Silgard?!

19.11.2011

Ahoj holky,tak by mě zajimalo jste očkovaná proti rakovině děložního čípku?
Byla jsem po roce na kontrole u gyndy,no a obdržela jsem letáček s informaceni a dr. na mě jestli se nechci nechat naočkovat.
No,já popravdě nevim,má to cenu když nevedu aktivní sex. život?nebo raději nic neriskovat a jit do toho?Žádné gynekologické problémy nemám,jsem úplně v pořádku.
Jak je topotom s otěhotněnim,nejsou tam nějaké komplikace?
PS:jedná se o očkovací látku Silgard...existuje ještě něco jiného?
Moc díky za reakce :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

jo a jinak rakovinotvorné buňky ti může zavést již minulý partner. k propuknutí této nemoci je dlouhá inkubační doba, tj 10 a více let a hlavně chlap o tom neví a ty také ne, dokud ti nevyjdou špatně stěry. Mě bohužel vyšly...

Ahojky, no tak já tedy promiskuitní život nevedu, v životě jsem měla 4 partnery, toho 4.jsem si po pěti letech vzala. A očkovat jsem se nechala ve 30ti letech, protože jsem prodělala konizaci děložního čípku. Kdybych na ní nešla tak jsem rakovinou onemocněla... a v mém okolí bohužel nejsem jediná, kdo toto postihlo. Otěhotněla jsem bez problémů rok po operaci.

Ono se to očkování stejně doporučuje před zahájením sexuálního života, ne? To je tak nejvhodněji do 15. let. Já o tom neuvažovala, i jsem myslela, že pro mě by to už ani nebylo. Mám stálého partnera už několik let, promiskuitně nežijeme, tak snad se mi toto potvorstvo vyhne.

Ahojky tak můj názor,je takový,že bych do toho asi nešla když nežiješ nějakým aktivním sex sem a tam....já jsem podstoupila konizaci kvůli změnám na čípku když jsem spoznala svého manžela,po operaci jsem si nechala dát cervarix teda,taky jsem chtěla silgard nebo jak se to píše a dr. mi řekl at si dám radši cervarix :? no hlavně mě do toho dotlačil manža,aby jsem si nic nemusela vyčítat kdyby se to opět vrátilo....jinak s dalším otěhotněním jsem neměla žádné problémy ani problémy spojené s očkováním jsem neměla-ale ted se tady jedna maminka ptala jestli nemá někdo problémy s otěhotněním po silgardu,že prý něco četla...dám sem odkaz aby si si přečetla.
http://www.mojetehotenstvi.cz/vakcina-silgard-tehotenstvi

Ahoj, souhlasím s maminkou podemnou, taky bych do toho nešla. Ptala jsem se na to svého gynekologa asi před půl rokem, když byla hodně ta mánie i v reklamách a on mi řekl, že to je málo prozkoumané, není to aplikováno ještě tak dlouho, aby se mohlo statisticky a vědecky dokázat, že to opravdu funguje a nezanechává ještě nějaké vedlejší následky. Takže se na to sám díval sketpicky a spíš mě od toho odrazoval. Zvlášť když nežiješ náruživým sexuálním životem což je i můj případ a ani tvůj partner ti nezahýbá, (to by musel ještě navíc i bez kondomu) tak si myslím že je to zbytečné.

Ahoj, nešla bych do toho. Četla jsem o tom nedávno novou velmi dlouhou a obsáhlou vědeckou studii a američtí vědci v ní toto očkování prohlásili za nejnebezpečnější a "nejzáhadnější" očkování na současném farmaceutickém trhu (a to především látka silgard, pak existuje ještě cervarix). Začíná přibývat dívek a žen, které několik dnů až týdnů po tomto očkování záhádným způsobem umřely. Navíc tím, že tě naočkují proti jednomu typu viru paradoxně oslabí tvůj imun. systém a ostatní typy papilomaviru zagresivní - dnes už vědecky podložené. Rakovina děložního čípku souvisí s promiskuitou, takže pokud nevedeš ty nebo tvůj partner opravdu náruživý sex. život, je to dle mého názoru zbytečný risk. Pokud jste si věrní, nemusíš se bát... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka