Tak to bude chlapááák

18.11.2011

Ahojte holky :€s€: ,
No dnes jsem mírně v šoku, jdu si v klidu do poradny s tím, že mi dr.potvrdil na 95% holčičku a najednou pan dr. povídá, že je tam pinďour!!! No myslela jsem, že si dělá srandu, ale pak jsem ho viděla i já :jawdrop:
Vůbec jsem s tím nepočítala, a hlavně se s tou myšlenkou, že to bude Viktorka, sžila. Těším se na něj stejně, hlavně, že je v pořádku a zdravoučký :one:
Budu ale muset poprodávat holčičí oblečeníčko, se kterým jsem se rozjela.. a těch čepiček uháčkovaných.. už jich mám kolem 11 !!
Holky, jaká jména na chlapečka se vám líbí?? Já vůbec nevím,, třeba Matyášek? :h:

HIHI :D
Mi povídej:D tuhle diskuzi jsem jaksi prošvihla:D
Já tu holčičku obrečela:D Trvalo mi trochu dýl, než jsem si na to zvykla, ale už se jen a jen raduju a těším:) Holčička se snad povede napotřetí:D A jestli ne, tak končím:D
No a háčkovat na kloučky se dá taky krásně:)

Ahojky, no tak to se mi stalo taky, ale už tak před 3 týdny :-) ten šok znám ;) no ale hlavně, že je miminko v pořádku. tak snad už se to nezmění a už žádné překvapení neproběhne. Měj se moc moc pěkně!!

:cc): Ahojky no mě taky v 17tt řekli že to bude asi holka a tak vyčkávám na velký utz na 20tt a třeba nám taky řeknou že ti bude kĺučík ... a je asi jedno co to za pohlaví bude hlavně když to bude zdravé a budete celkově v pořádku :s: pohlaď malého v příšku :€O:

Ahojky, tak to je teda zpráva :///: Takže gratuluju k chlapečkovi a Matyášek je moc hezké jméno :) Jen škoda těch čepiček viď, ale co ty se určitě udají :) Ale hlavně,že jste v pořádku :) .. ta páá a opatruj se :€s€:

no to jsou zmeny :) ale porad lepsi ted, nez u porodu ;)
nam rekli kluka, ale i tak jsem si porad predstavovala "mimco" a ne chlapecka.. protoze, co kdyby
pak ale kdyz uz po treti nam rekli, ze kluk, tak kdyz jsme vybirali postylku a povleceni a par kousku obleceni, tak sice vetsinu jsme koupili neutralni, ale par modrych kousku taky.. a je to kluk :-) (ale taky pravda, ze holcicka v modrem je asi vice v pohode nez chlapecek v ruzovem :///: )
Jméno? My máme zrovna Matyáška a jsme s volbou nadmíru spokojeni.. ale je pravda, že jich ted okole je docela dost.. ale to je urcite dost subjektivni a i tim, ze na Matyáška reaguju, kdezto na jina jmena ani ne :s:
My jsme jinak v uzsim vyberu meli jeste Vojtu, Mikulase, Maxe, a v sirsim treba Tonicka, Stepana.. A definitivni vyber jmena (ze 3) jsme udelali az kdyz mi naseho broucka dali na brisko - v tu chvili to byl jasny Matyášek :///: :h:
Tak dobře vyberte

hihihi, tak to je mazec :) my máme ve 12tt potvrzenou na 80% holčičku, ale po tvé zkušenosti nákupy určitě odkládám :s:
opatrujte se a pohlaď malýho ;)
P.S.: Matýášek moc hezký, mě se líbí Tadeášek a pak uvažujem o Vašíkovi :h:

:) Tak to je docela šok. Já mám pocit, jak to tady neustále čtu, že v dubnu se snad budou rodit téměř jen samý chlapečci. Matyášek je moc krásné jméno.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka