Začínáme 38 tt

13.04.2008

Ahojdá, tak akorát začínáme 38 tt, vážm 68 kg :00: a kdo říkal že poslední měsíc nepříbíral tak lhal :r: :r: už aby ta naše cácorka byla venku :!k: jinak se má dobře, podle poslední kontroly, už mam CS 3 aspoň nějaká změna po těch samejch nulách :dance: tak přihazuji nějaké fotečky pupenda se Sašou :!k:

Ahoj Ditu moc ti to sluší :c: a klidně se s tebou vsadím, že v po šestinedělí, budeš na své původní váze ;)

In reply to by Ajka007

No to já ti i vcelku věří že budu tam kde jsem byla a jestli mi zbyde nějaký kilo navíc tak z toho zas takový trauma nemám, ono nejde ani tak o to strašný schazování spíš o to že teď už si příjdu že mi to dítě vyroluje žebra jak zaluzie až k ramenům jakej je tam šílenej tlak když sedím, žaludek mi bydlí někde v krku, tak už se fakt těším až bude ve svý postýlce nebo v kočárku a já bud moc procházkovat, protože s tím břichem mě to procházkování už neba, závody s důchodcema o medajli v pomalosti :00: ale myslím že by mohlo být hůř :!k: a jak vy se máte s princezničkou, za chvíli už jí budou 4 měsíce jestli dobře počítám :!k: to už je kus ženský :dance:

In reply to by Ditousek

To to věří,. že to s bříškem už není žádná brnkačka :00: Ale už jen chvilinku v porovnání s 9ti měsíci. A budeš si vozit zlatíčko v kočárku. :h:
my byli dneska celý den venku a pak jsem se stavili na zahrádku do hospody na kafíčko...taková pěkná neděle. Máš pravdu, že Justuli budou 4 měsíce...utíká to šíleně rychle :00: A roste jak z vody, ale neměnila bych ...je s ní hrozná sranda :h: Tak ať to rychle utílká :dance: :a:

vypadáš super :w: já mít tvé kila tak si pískám :dance: , bohužel mám 6 týdnů po porodu a váha 75 což je hrůza :00: :r:

nestresuj, moc Ti to sluší. Jsem v 17tt a kdybbych takhle vypadala ve 38tt, byla bych moc ráda. Máš hezké bříško, uplně souměrné k postavě. Kolik jsi přibrala, jestli se můžu zeptat? Mám z toho také trauma!

68 kg, to je dobrý já mám 66 kg i bez bříška :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: jak si vysoká? Já 178 cm

In reply to by Anna M

No mě je jasný že si ta cácorka vyrazí ven až uzná za vhodné a nic s tím nenadělám a je mi to v podstatě jedno, hlavně aby byla v pořádku a zdravá a to ostatní není tak důležité :!k:

:qu: :qu: :qu: :qu: !!JA mam CS 6,jsem o tyden pred Tebou ,ale nedelam si iluze :n: :n: ,nase prvni princezna :girl: mela vysoke cislo a pak byla 9dni po porodu vyvolavana :||): !holt,kdyz se mrnousovi nechce,tak nic nezabere :§) :§) !budeme doufat :one: :one: !!! :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka