Spaní na bříšku - 8 měsíců

16.11.2011

Ahojte, od kdy může dítě bezpečně spát na bříšku? Syn má něco málo přes 8 měsíců a posledních pár dnů usíná bezpečně jen na bříšku. jsem z toho trochu nervozní a nevím jestli musím byt nebo ne... pro jistotu sem zapla monitor.... díky za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

Vůbec se nemusíš bát, mimi si samo řekne, co se mu líbí, moje malá usínala jen na bříšku od dvou měsíců, jinak blinkala a plakala. Taky jsem se bála, ale když jsem zjistila, že je jí to příjemný a nic se neděje, tak jsem jí nechala

Spinkání na bříšku by mělo být bezpečné, když dítě umí zvednout hlavičku. Náš malý usíná někdy na bříšku od narození - malá také. Máme zapnutý monitor. :)

malej spal na brisku od narozeni a davali ho i na jirp,jinak neusl vydrzelo mu to 3m,tetka ma 2r pryc a spi tak zase,
jinak oficialne bezpecne je to kdyz se dite samo pretoci ;)

když máš monitor, tak ho zapínej a nech ho spinkat na bříšku :) ono když se už děti samy otáčí, tak si vyberou polohu která jim vyhovuje a už s tím moc neuděláš. Přece by jsi ho v noci nepřetáčela a nehlídala celou noc :)

AHOJ, TAK NAŠE BERUŠKA MA 4 MĚSÍCE A SPINKÁ V NOCI TAKE NA BŘIŠKU UŽ OD 2 MĚSÍCU. A STARŠEJ BRÁŠKA TAKY KDYŽ BYL MALINKEJ TAK USÍNAL NA BŘÍŠKU. MUŽEŠ BYT POKOJNA. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka