Nová snažilka

14.11.2011

Holky, hlásím se mezi vás. Doma máme 2 letýho Matýska a snažíme se o mimi. Ted druhý mesíc. (Ne)očekávám ji plus minus 18.11. Myslíte, že na testu už by bylo něco vidět? Popravdě delala sem si ho dnes ráno a nic, je mi tak divně a byla sem presvědčená, že se zadařilo. Divně od žaludku, ale ve vlnách, chvíli dobrý, chvíli nic moc. Pobolívá mě bricho už od min. týdne, jak když to mám dostat. Vytok, na který jsem nikdy netrpěla. Včera jak me bolely prsa....proste všechny příznaky by sedeli. Dneska je to si tak 10 - 12 dní, co jsem mela ovu a :*O*: . Co myslíte, jak to vypadá? Asi potřebuju uklidnit, že tehu test jeste nebude pozitivní (ani po hodine :ww: ) , i když bych byla :€O: . Díkas....jo a nedivte se, že se ptám jak tatar, když už mám jedno těhu za sebou, ale u prvního jsem to vubec nepoznala, i když sem se sledovala, nemela jsem proste žádný příznaky, jen pozit. test...

pokud si tehu tak 18 by uz se melo na testu ukazat,kazda sme jina a kazda to jinak citime,drzim palecky at se v patek z ranni moci ukazi//

Ahoj, tak já měla pozitivní test už 10 dní po ovulaci a ještě jsem měla týden do ms, ale každé ženské se ten hormon hcg v moči zvedá jinak, takže ještě tam určitě šance, že jsi těhu je! A ještě záleží jak citliví sis dělala těhu test, dobrý je mamates 10 ;)

já mám teda zkušenost, že od okamžiku, kdy tě bolí břicho, by ti měl test vyjít pozitivně.. teda pokud jsi těhu.... ale na druhou stranu, každá to máme jinak :)
držím palce, aby to vyšlo, byl by to hezký dárek pro rodinu pod stromeček ;)

držím pěsti, vypadá to nadějně. Mě teda prsa bolí každý měsíc a pak nic. Já neočekávám 17-18 listopad, tak třeba se zadaří.

ahojky Hani,příznaky vypadají opravdu dobře,test být tebou bych si udělala teď v sobotu.To by už se mělo něco ukázat.Přeju pěkný den a držím ti palečky. :a:

Ahoj, ty příznaky vypadají moc dobře... Taky neočekávám asi toho 18.11. Takže držím pěsti!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky