11/11/11 jsem mela nehodu, nastesti vse dopadlo v pohode!

13.11.2011

Tak jsem mela dopravni nehodu. Ridila jsem ja a mela zelenou, ale proste zenska jela na cervenou a napalila to do me uprostred krizovatky! Predek myho auta uplne odrovnany, svetlo zustalo lezet na vozovce. Hrozne jsem se lekla a hlavne jsem necitila pohyby miminka.. bylo mi uplne jedno co je s mym autem, co je to za zenskou.. chtela jsem vedet, ze je moje holcicka v poradku! Nahodou jela kolem sanitka a rikali at jedu hned na pohotovost do nemocnice. Oni me nalozit nemohli, protoze uz jeli pro nekoho jineho, tak mi zavolali oni zachranku. Mezitim dobehli policajti, zenska se tam uplne slozila, priznala, ze jela ona na cervenou a nese celou vinu. Prijela sanitka a odvezli me na pohotovost do me porodnice. Hned mi udelali ultrazvuk a srdicko bilo o stosest!!!! Uffffff!!!!!! Deloha byla ale cela ztvrdnuta asi tim sokem a pak me dali asi hodinu na monitor. Srdicko Adelky bylo v poradku, ale zacaly mi kontrakce, docela intenzivni! Byla tam se mnou nejaka jina holka na monitoru a ta se svijela bolesti pri intenzite kontrakci 30 a ja mela intenzitu 90! Hrozne mi tvrdlo bricho, bylo to neprijemne, ale nebolelo to. Pak me doktorka vysetrila a zadne zmeny na cipku, takze na porod to nevypadalo! Byla tam po celou dobu ma porodni asistentka, ktere jsem volala a rekla, co se stalo. V nemocnici si me chteli nechat na pozorovani kvuli tem kontrakcim, ale ta ma por. as. mi rikala, ze je to urcite tim jak jsem se lekla a ze bude lepsi kdyz pujdu domu a tam se urcite uklidnim a bude lip a kdyby nahodou muzu se do nemocnice vzdy vratit. Tak jsem podepsala reverz, samozrejme jsem se poradne zeptala, jestli ma holcicka je v poradku a ji nic nebylo, asi si ani nevsimla, ze se neco stalo. Tak jsme s manzelem jeli domu. Tam jsem jeste nekou kontrakci mela a i rano asi 2-3, ale pak uplne v pohode! Mala se hybe o stosest, skyta a ja jsem nesmirne rada, ze to takhle dopadlo :dance:

no já to čtu až ted, to byl horor! ještě, že jste obě v pořádku a nic se nestalo! ženská by si zasloužila nařezat zadnici za jízdu na červenou! a jak se vlastně cítíš? mě nakonec čeká CS, tak jsem z toho neskutečně smutná..no, ale nic s tím nenadělám. v pondělí dostanu termín.. opatrujte se :)

ježiši, úplně se klepu...fuj...hlavně, že jste to zvládly, holky jedny statečnýýý!!!! :€p€: :€p€: :€p€: Malá je šikovná a Ty taky, že jsi to takhle ustála...taky bych šílela co je s malou... ufff...strážní andílci měli pohotovost teda! No, jsem ráda, že jste v pořádku!!!´ :one: :kiss: :€s€:
Ta ženská si to asi bude pamatovat do konce života, snad si příště rozmyslí jezdit na červenou... Jako ono, i kdyby nejela na tu červenou vědomě a vylezla pak z auta těhotná, tak to s ní zacloumá, natož takhle... Alespoň se snad poučila.. Já bych se asi taky pak sesypala, napálit to do těhotný.... snad se z toho doopravdy poučí...
Holky, jsem ráda, že jste v pořádku!!! Už hlavně jen odpočívej a pohlaď malou! :)

že to dobře dopadlo, se nedivím, že ti tvrdlo bříško, takovej šok !!! toho se bojím nejvíc, že člověk jede opatrně a někdo jiný to do něho napálí, sice mám ten bezpečnostní těhotenský pás, ale ani ten není 100%, to není nic...

To je strašný!Jsem moc ráda,že jste obě v pořádku.Už několik týdnů mám noční můru,že se mi něco takového stane,živé sny.Moc,moc se opatruj.

Bože , hlavně, že jste v pořádku, je to hrozné, běhá mi mráz po zádech :( ted jsem zrovna, dopsala s kamarádkou a její táta taky měl nehodu 13/11/11-dnes kamion vjel do protisměru....uha a mě taky čaká zítra cesta brrr......No držte se malá je šikulka a dává ti nejevo,že jí je u maminky dobře ;)

In reply to by mooona

jj je dobré,že vydržela!Ne taky se mu naštěstí nic nestalo no má pár zranění,ale nic vážného to díky bohu není,spíš je na tom hůř psychicky....jeho auto bylo až páté,které ten kamion naboural,víc jsem raději vědět nechtěla,moc si to vše ted beru....

fuj fuj....to je hrozný, ale každopádně to mělo dobrý konec...takže nožky nahoru, něco dobrého k tomu a odpočívat :-)

Ty jo, suprově jste to holky obě zvládly, to klobouk dolů. Malá je určitě pohodářka :s:
Ta druhá řidička musela být pořádně hotová, když viděla, že jsi těhotná. Určitě jí víc vzalo to bříško, než ta nehoda. Čert vem plechy, pojišťovna to zaplatí. Hlavně že jste holky v pořádku :qu: :s: :qu:

In reply to by ofellia

Mas uplnou pravdu! Kdyz videla, ze jsem tehotna uplne ji to dostalo. Sama rikala, ze ma doma dve male deti a se tam uplne slozila. No jo, ale proc jela vedome na cervenou to je mi fakt zahada! Hlavne od te doby, co mam ridicak jsem nemela nehodu a zrovna kdyz jsem tehotna se to stalo! Ale jsem opravdu rada, ze nakonec to dopadlo tak, ze je vse v poradku!!!!

Ježiš no já bych se asi zbláznila.jsi šikovná,že jsi to zvládla takhle v ,,klidu".Hlavní je,že jste obě v pořádku.Tak na sebe dávejte pozor :a:

In reply to by mooona

To je dobře,stresem bys mimču určitě nepomohla,ale věřím,že to v tobě vřelo...Ani si to radši nechci představit,taky řídím a jsem v těhu větší nervák na ostatní řidiče,tak nevim nevim :s: Právě je nejhorší to,že ty můžeš jezdit sebe víc opatrně a stejně se najde nějakej magor,co si asi myslí,že to stihne a je to...A můžeš být řidič nebo spolujezdec,na nervy jsi v obou pozicích.Tak hezky odpočívej a pohlaď :€O: pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka