MALY - VELKY tehotensky problem.

10.11.2011

Hezky vecer holky, mam problem, mozna trosicku usmevny, ale ja si snim nevim rady. Jsem v 26tt a pokazde kdyz snim jakekoliv ovoce nebo zeleninu ci neco kyseleho, zacne me hrozne pronasledovat plynatost. :00: :00: :00: Zacne to navecer a dokud si nelehnu, tak to neprestane. Zkousela jsem Espumisan a kde co jineho na nadymani a plynatost, ale to je jako bych hazela hrach na stenu, bez ucinku. Uz jsem doopravdy zoufalka. ://: Neumim a nechci, jako napriklad muj manzel, nechat svym plynum volny prubeh (jednoduse receno prdet nahlas) a tak se ruzne mucim, kroutim, odbiham. Ze to valne nevoni vam myslim ani psat nemusim. :€\€: Co stim?????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Luci! Taky se sama sobe tak trosicku divim, ze to vubec resim. :-)

Ahojky vy ste teda čísla holky tak sem se nenasmála už dlouho když sem četla komentáře já s prdíkmy vubec nebojuju prostě si nenechám urvat bok a 1 prd je lepší než 100 doktorů.vykašli se na všechny hold to musech pochopit a ty se za to nebudeš přeci omlouvat zato nemůžeš bud ráda že nemáš ty prdíky zaražený to je taková bolest že kolikrát sem si myslela že mi praskne střevo.

In reply to by lolyta

Ahojky, ja jsem snad nikdy zarazene prdky nemela a bricho me kvuli tomu, ze bych si nemohla prdnout nikdy nebolelo. Ani jsem netusila, ze neprdet a zadrzovat to muze mit za nasledek nejake zdravodni komplikace. To ted slysim od holek a od tebe prvne.

Mě to trápí po ředkvičkách :( ale prdim na to, mám na ně děsnou chuť. A přítel mi je, ač nerad kupuje dál :D...

Tak to já jsem 27tt a spíš než na prdíky brkám..ale nahlas a nekontrolovaně :C]]: vždy to vyjede z ničeho nic..prdík se mě teda občas podaří ale to spíš výjimečně..jen přítel pořád nedokáže pochopit že to nějak neovlivním a že to je tím miminkem že to nedělám schválně.. :? ..už si ale naštěstí zvyká :C]]: ..a už se mě to povedlo párkrát si ubrknout nahlas i před skoro tchánem..trošku trapas ale co už :C]]:

Ahojky, já s tebou soucítím. Jsem ráda, že tento problém nemám. Trpívala jsem na to před otěhotněním a pár měsíců zpátky i zácpou. Potom na záchodě hrozný bolesti. Jenom doufám, že mě to ještě nedožene (jsem o týden míň než ty).
Vím, že je to těžké, ale určitě nedoporučuji to zadržovat. Já, abych neobtěžovala okolí, jsem chodila na záchod. Je to přeci místnost na to určená, tak tam bych nějaký zápach neřešila.
Maminko, drž se! :-)

Ahoj,
nemám to sice vyzkoušené na sobě ale příteli na tohle pomáhá když si dá po ránu na lačno lžičku medu.

Ahoj,mám ten samý problém,ale můj chlap není stále doma,tak nikoho neobtěžuju ;) Být tebou zkusím nějaké laktobacily,kefíry a podobné věci po kterých já hrozně zvracím.Nebo to prostě budeš muset vydržet do porodu.
Monina

In reply to by Monina

Ahojky Monco, tak to mas dobry, ze si muzes prdkat jak chces. :-) My zatim bydlime u tchanovcu a asi bych se propadla hambou, kdyby mi to uteklo treba pred tchanem. :00: Tezko bych mu vysvetlovala, ze jsem tehotna a streva holt pracuji jinak.

opravdu úsměvné, můj manžel se neovládá a často mi to vadí a teď jsem na tom podobně jako ty :), prostě to ovládnout nejde.
U porodu prý bude "hůř" (s různými zvuky, apod.), já bych byla na tvém místě ráda, že netrpím zácpou.
Zkus nějaké bylinky-třeba čaje proti nadýmání nebo pro snazší trávení a pít více tekutin-tím se zahušťuje stolice. JInak nevím, co poradit, jedině snad čaj s fenyklem.
Mně to zase tolik nevadí, je to příroda :))

In reply to by Keltka

Ahoj Kaci, muj manzel se taky neovlada, ale alespon se vzdy omluvi. Tchan se neomlouva, jeste nastavi prdel tak, tak "tomu" nic nebranilo a hlasity prd doplni slastnym aaaa.... Nasleduje samozrejme desny smrad. Strilela bych. :jawdrop: Je to prase a hulvat a i mu to rikam. Bydlime ted bohuzel u tchanovcu a uz jen proto nemuzu dopustit, aby mi to pred nim nekdy uteklo. :€}€: Proste se nemzu snizit na jeho uroven.

Ahojky, tak já jsem měla v těhotenství stejný problém a moje gynekoložka mi doporučila Lacidofil, což jsou Laktobacily (uchovávají se v lednici). Dělají dobře nejen tobě, ale i miminku v bříšku, nejsou návykové a jsou bez předpisu. Brala jsem je celé těhu a tyhle otravný, nepříjemný problémy byly pryč. Držím palce ať si užíváš pohodové těhotenství.

Jéééé nejsi sama, akorát já už nejsem těhu :c: . Ale co, mi prdíme s manželem oba a ještě se u toho nasmějem. Přeci si nevyvalím bok.

In reply to by Štěpula

Kdyz ja nevim, vim, ze je to lidske, k zivotu to neoddelitelne patri a prdi uplne vsichni. Ale ja mam asi od rodicu vstipene, ze je to neslusne a ve spolecnosti se neprdi. Kdyz uz, tak na zachode.
Po porodu se porad vsechny sestricky ptaly, jestli plyny odchazeji a se porad snazila, aby neodchazely, az uz to neslo a uteklo mi to ve chvili, kdy me dr. prohlizela na koze. Desny trapas. :00: Kdyby to slo, propadla bych se hambou az k protinozcum. :€Ss€:

In reply to by miha

Tak ve společnosti určitě neprdím, ale doma můžu. Jinak já si prdla při porodu, když už mi to tlačilo na konečník a ještě jsem nesměla tlačit, samozřejmě jsem mezi nohama měla zrovna mého gynekologa :€[€: . Před tchánovcema bych si taky neprdla :€\€:

Ahojky ...Nepatřím tedy k Únorčátkům,ale doela jsem se usmála.Vidíš ty jsi ve 26 tt a já zítra začínám 18 tt a prdíky mám taky :jawdrop: ...a víš co...prdím na to :s: :s: .../Prostě když to chce ven musí to jít,jinak tě bude bolet bříško,a to je pak nepříjemný....Nic si z toho nedělej holt to k těhotenství patří.... :///: :a: :a:

Ahoji, buď ráda, že to jde :///: Né na darmo se říká, že lepší jeden prd než 10 doktorů. Pracovala sem na oddělení kde by lidi pro 1 prd dali cokoliv, často lidi končejí i na kudle s vývodem a to by jsi určitě nechtěla. Užívej si prdíky teď na to máš právo a nikdo nemůže nic říct...
Přeji krásně těhulkování a pohlaď :€O:

Tehulky maji na prdeni narok :///: Mne pomahal matovy caj, ale to je kdyz to boli a nejde to ven, kdyz to volne odchazi, musis tomu podle me dat volny prubeh :pig: ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky