dáváme kašičku

10.11.2011

Ahojky tetičky,

tak Vám jdeme napsat jednu velikou novinu a změnu u nás.

Už před 14 dny asi teda jsem psala že jsme měli růstový spurtík že se Miška budit cca po hodině pak byl chvilinku klid a znova furt hladový ať dostal moje mlíčko nebo sunar nebo Hipp prostě furt hlad tak nám to včera nedalo a volali jsme paní Dr. ta říkala že máme přijed na zvážení tak Míša za 14 dní přibral 0,56 kg a vyrostl o 2 cm takže sice prospívá ale to že se furt budí se paní Dr. nelíbilo tak nám řekla že máme na den dávat nutrilon ale oranžový který je výživnější než ten modrý tuším a na noc dávat rýžovou kašičku od nutrilonu Hajaju. Tak jsme to nakoupili a včera dali první kašičku no moc nám chutnala ale v noci když to vypadalo že se konečně vyspinkáme dobře tak nás začali bolet zoubky a jelikož si tatínek s maminkou mysleli že Míšu bolí po kašičce bříško tak jsme mazali pupíček a cvičili s nožičkama a to na prdíky vůbec netrpíme ale nakonec to byli zoubky tak jsem mu je namazala a namasírovala vzala jsem si ho k sobě na bříško a tam cca po 5 minutách usnul schoulený v klubíčku na boku u pohádku o klukovi který dostal večer kašičku ale zlobili ho zoubky v tu chvíli mě asi nic jiného nenapadlo ale usnul takže spal u mě na bříšku. Ale s prdíky problém nemá a ani po kašičce ne jako vždycky pravidelně jednou denně se vykakal že bych to ani nepostřehla kdybych neslyšela jak to dole bublá :D Protože se nechci vzdát úplně toho aby neměl vůbec mat. mléko tak aspon ráno a večer odsávám aby měl aspon na dvě várky na den a zbytek dokrmíme zatím sunarem a Hippem abych dodělala ten zbytek co tady mám a pak budu dávat moje mléko s tím nutrilonem. A od 24.10. začínáme dávat zeleninové příkrmy. Prostě jak říkala paní Dr. má hlad a hlad a hlad musíme mu dát najíst. Jinak nás moc pochválila jak Míša pase hříbátka takže vše jak jsem psala je opravdu v pořádku i bez cvičení jen stačil selský rozum jak jste některé psaly. Tak se měj te moc krásně a hlavně ať ste spokojení vy i mimísci všem posíláme pusinku.

tak to jsem zvědavá, kdy budeme muset začít s příkrmem my. Zatím se držíme na mateřském mléce. Taky mi někdy přišlo, že chce pořád pít a pak to zas přešlo. V noci kojím 2-3x. Zuby nás snad zatím netrápily. Aspoň jsem nic nezaznamenala. Tak snad Vám ty příkmy pomůžou v zahánění hladu..... ;)

In reply to by LPamela

ahojky, tak to je dobře já měla prblémy s množstvím mléka sem tam a když jsme pořídili odsávačku a mléka bylo dost tak zas pracuju na tom aby se tlik mléko netvořilo protože bych ho vylévala takže nám stačí odsát ráno a má mléko za dvě hamání jen proto aby měl látky v těle a zbytek UM. No nám zoubky už cítíme ostré hranky ;) Jinak zatím kašička pomohla krmíme zpátky 1-2 za noc a né 7x :D

Paaani, takovou dobu jsem tu nebyla a takovych novinek ;) :qu: gratulace!!!! nas taky zlobi zoubky a nachlazeni....jinak vse ok...budu muset taky napsat, co a jak na vcerejsi kontrole...drzte se, myslim na vas, i kdyz neni cas psat :h:

In reply to by Marsseilka

jééééé ahojky zlatííííííí, no to jsem ráda že jsi se ozvala. No jo to jsou novinky viď už se moc těším na příspěvek o Vás jak se máte a co Adísek. Koukám furt na fotky a je to fakt frajer. :h: Doufám, že zoubky brzy přestanou zlobit a jakto že jste nachlazený chuděrka maličkej.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jojo děkujeme však víš vše od začátku po konec :D ať žije skype. :h:

Téééda to jsou změny :D No hlavně, že nebude mít prďolka hlad, na ničem jiném nezáleží a když mu to chutná jedině dobře, že se ještě nemusíš trápit s tím, do něj "něco" dostat :one: :c:
Jinak taky umíme "krááásně" a hlavně hodně hlasitě bublat, že si kolikrát říkám, že to nemůže tak malej človíček ani vytvořit :€Ss€:
Nás zoubky trápí pořád, ty špičáky ne a ne vylézt :r: ...někdy je to horší někdy lepší, ale leze to pomalu.To samé měla i Anička, že jí lezly zoubky strašně pomalu, tak v tomhle směru si užíváme.Přes den mu dávám bryndáčky, protože by měl prsíčka od slintání celý studený.
Tak se mějte krásně a malému pusinku :€s€: :a:

In reply to by Sharik41

jojo přesně tak bryndáčky jinak bych mohla tríča ždímat. :D jinak my už zoubky pohmatem cítíme že jsou trošku prořízlý tak snad to už brzy bude ale fakt teda nedám dopustil na calgel nebo jak se přesně jmenuje je suprový opravdu tak 2-3 minutky než zabere a je klid a Míša se zas směje. Jinak nás zoubky pozlobívají už od druhého měsíce. No s tím bublání mi povídej kolikrát je to horší než starý chlap. Byli jsme v autosalónu a náš miláček si tam tak krásně odříhl po hamání že to slyšel celý autosalón :c: já byla červená až na :zadek: Prostě tyhle dvě věci když se jim povedou stojí fakt za to. :€Ss€:
No změny během jednoho dne šílené ale zase pro mě ač to zní blbě nebo ne trochu úleva že nemusím každé tři hodiny odsávat když mu moje mlíčko je málo výživné protože kdyby mu stačilo tak odsávám dál třeba i každou hodinu aby ho bylo hodně. ALe takhle mě to docela uvolnilo časík. Taky se mějte moc bájo a pusinu na obě tvářičky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka