zkušenosti Lochotín Plzeň

10.11.2011

Ahojky, máte někdo prosím nedávné zkušenosti s plzeňskou porodnicí Lochotín?Nebo se tam chystáte?Já právě zažádala o maxi lekci předporodních kurzů. Jaké jsou?Určitě hodně záleží na personálu, jaký se zrovna sejde při porodu, ale stejně by mě zajímaly vaše zkušenosti. Děkuju moc :a: a hodně zdravíčka pro bříška :€O:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,tak já Lochotín doporučuju a to z jednoho jediného a pro mě nejvážnějšího důvodu a to je ten,že se 100% postarají o miminko,kdyby náhodou se něco stalo :( To byl můj důvod proč Lochotín :) Asi jsem to tak nějak tušila,protože jsem nakonec skončila na akutním císaři pro nepostupující porod,malej byl naštěstí v pořádku... Jinak smiř se s tím,že je to prostě velkovýrobna miminek (v průměru je tam deset až dvanáct porodů na den :00: ),takže na šestinedělí mazec.Určitě se ptej na všechno co budeš potřebovat vědět,jinak si tě fakt skoro nikdo nevšimne :( Bohužel daň za nejlepší porodnici v okolí,chce tam skoro každý a tak mají fakt natřískáno :( ale nestalo se mi,že by mi neporadili,když jsem se zeptala :) na kurzy už jsem se nedostala,takže jsem byla jen na prohlídce,to nevím,jak probíhá :) ale vybavení fakt luxusní,na porodním sále jsi sama,každý má svůj sprchový kout,záchod,vanu,porodní stůl i velkou postel (laželi jsme tam s manželem spolu,přijímali nás v pět ráno :)) a navíc vyhřívané lůžko pro novorozence,takže mimi ošetřují přímo před tebou,nikam ho neodnáší :) i pokoje na šestinedělkách jsou super,poměrně velké,velké skříně,sprcha a záchod na každém pokoji,pokoje jsou po 2-3 max.,takže dobrý :) Nadstandarty taky super,ale narvané,je štěstí,když je nějaký volný :( já se am třeba za pět dní co jsem tam byla nedostala :(

Ahoj všichny jsem prvorodička a chtěla bych poradit kde se dělá ten rychlo kurz a jestli nemá nekdo tel číslo děkuji moc

ahoj, já rodila na FN lochotíně mého prvního syna v lednu 2009 a ted v březnu 2012 se tam chystám znovu.
Je to tam krásný nový , čistý personál taky dobrý a doktoři super. mužu jen doporučit.
já sem taky byli na tom rychlokurzu trval asi 2hodiny a byl tam semnou i manžel byla jsem asi 3 měs před porodem, ted nepujdu protože už vim co a jak probíhá pa a kdy máš termín?

Ahojky, maxi kurzy jsem take alsolvovala, bylo to celkem prima, manzel byl se mnou, povidala co a jak chodi, kdy kam volat, jak to bude probihat, byli jsme na exkurzi pokoju, dostali jsme takovy ten darkovy balicek se vzorecky a za nejake dve hodky zase dom ;) myslim, ze je to dostacujici, puvodne jsem chtela ty normalni kurzy, ale nakonec bohate stacil tento a i se mi opravdu libil. Porod jsem celkove mela dobry, PA skoro vzdy pritomna, kdyz jsem cokoliv potrebovala, postel, mice, vana, sprcha, cokoliv na pokoji (tam bych chtela nekdy travit dovolenou :D ), jak prislo na vec, tak jsem si nemohla vynachvalit ani doktory, hodne lidi rika, ze je to velka porodnice a ze na rodicky neni takovy cas, jako v tech mensich, ale me tohle naprosto neprislo, vse v naprostem poradku, dve hodky jsem si polezela na sale, pochovala prcka, prvni prilozeni, vse probehlo, odpovedeli na cokoliv jsem se ptala (krome toho, kdy to budeeeeee :D ) a na detskem odd. jsem se setkala take jen se samou prijemnou zkusenosti, od rad sestricek, pomoci s kojenim, prvni den jsem byla na spolecnem pokoji, druhy den jsem dostala nadstandart, takze u me spokojenost s Lochotinem ;)

já tam chci jít také rodit, jsem kousek od Plzně. Prvně jsem rodila u Mulačů. Já budu rodit v lednu a půjdu jen na nějaký rychlokurz. Teď v listopadu by se mi měli ozvat, kdy mám přijít. Takže asi ti nepomůžu, osobní zkušenost zatím nemám. Vím jen něco od kamarádek a známých a ti říkají každý něco jiného. Ani nevím, jestli je tam pořád takový nával, z toho jediného mám trochu strach. Abych pak nerodila někde na chodbě. :00:

In reply to by Pet

Noo, zájem prý je velký, na chodbě se asi nesejdem, já tam půjdu v březnu :///: U Mulačů prý je to ale horší, uvažovala jsem o nich taky. V Plzni jsem krátce, tak info mám jen z diskuzí, nikoho tu ještě moc neznám. Ale ve srovnání vychází zatím líp Locháč. :a:

In reply to by misatko

můžu ti pak až v lednu porodím napsat co a jak. U Mulačů nemůžu napsat, že bych nebyla spokojená. Spíš mi vadilo, že tam zrovna měli nějaký problém s hygienou a nebylo to tedy moc dobré. A také mě špatně zašili, musela jsem na přešití pod narkozu. Ale jinak tam byli všichni hodní a s kojením také pomáhali. Na Lochotíně jsem slyšela, že když schytáš porod na víkend, tak na tebe nemají vůbec čas. Ale zas je tam hezké prostředí a hodní doufám budou také. ;)

In reply to by Pet

Jak na víkend? Nu, ja rodila ze soboty na nedeli a vubec mi, jak jsem psala vyse, to neprislo. Ale jeste jeden duvod u me vedl pro Lochotin, byl to ten, jak byly zmínené i jine porodnice, tak kdyby se nedej boze neco nahodou stalo, tak miminko budou s nejvetsi pravdepodobnosti prevazet prave na lochotin, kvuli vybaveni a moznostem nemocnice...

In reply to by Kristee

vybavením a převozem je pravda a je to určitě daleko lepší pocit tohle vědět. No o tom víkendu to tak měla moje kamarádka. Porodila v pátek nebo v sobotu, teď nevím a nikdo si jí tam za celou dobu skoro nevšiml, neporadil, nic. Třeba to byla náhoda, když ty jsi to měla v pohodě. Slyšela jsem prostě hodně názorů a nezbývá než si to prostě osobně vyzkoušet. :D

In reply to by Pet

jojo, ono to tak i je proste, co mamina, to nejaky nazor, ja prave taky slychala spoustu negativnich ohlasu na to, jak na Tebe nemaji cas a podobne, zase na druhou stranu i spoustu tech pozitivnim, ja mam nastesti ten zazitek z porodnice velmi pozitivni :k:

In reply to by misatko

Ahoj, já jsem rodila ve FN na Lochotíně letos v srpnu a neměla jsem tam žádné problémy. Co se týče porodu, veškerý personál byl naprosto perfektní, sestřičky i porodní asistentky moc milé. Na odd.šestinedělí to pak záviselo na službách jednotlivých sester. Očekávala bych větší pomoc při kojení a vůbec zacházení s miminkem. Malého jsem měla už na pokoji dva dny, když mi přišli ukazovat jak ho zvedat, koupat....trochu pozdě. Ale chápu, že nás tam rodiček bylo opravdu mnoho a sester není tolik, aby u každého trávili více času. Nemusíš se obávat, z celkového pohledu ti porodnici můžu doporučit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka