Zítra nástup na vyvolávání! :(

09.11.2011

Ahojky maminky a spolutěhulky,

tak se hlásím,že jsem tu dnes naposled jako těhulka.Prďolkovi se samotnému ven nechce a jelikož máme těhu cukrovku tak už máme předepsaný zítřejší nástup mezi 8-9h ranní na vyvolávání...tak uvidíme podle nálezu kdy se nám povede prďolku vyvolat.Jestli ještě zítra,nebo až v pátek...Docela mám strach,hlavně z těch bolestí,které přijdou až dostanu tabletku.Jelikož včera jsme měli doma planý poplach :) a já myslela že bolestma umřu...tak se chci vidět při porodu... :) kort když mě spodek hrozně pálí :( do zítřka už s tím asi nic nestihnu udělat...tak to bude pálit aj při porodu.Nu tak se loučím.Mějte se hezky a doužívejte těhotenství...pupíky :) já už nebudu mít pupík,ale miláčka na světě :) těším se...

Ahoj, no od pondělka na tebe furt myslím, jestli už jsi náhodou neporodila....a vidím, že se zatím akorát chystáš....Tak držím palce, bolest se vydrží a zapomene, protože za to mimčo to rozhodně stojí (sem vtipná - já prvorodička si to tak aspoň namlouvám :-) )
Každopádněš držím palce a těším se na zprávičky!

PS: A taky závist - U mne stále žádné náznaky, tak jsem zvědavá, zda nakonec nebudu ještě přenášet.

Ahoj, já jsem rodila vyvolávaně 17.10. dávali mi žilně oxytocin - nevím, jak se to píše a žádná hrůza, až tak poslední 2 hodinky byly krušnější, to už byl záhul, ale dalo se to vydržet, porodila jsem za 5 hodin a to jsem byla považována za prvorodičku, páč první dceru jsem měla císařem. Držím palečky, ať to máš taky rychlé!

Tak přeji, ať ti to rychle uteče a na bolest se co nejdříve zapomene.
No já jdu zítra na kontrolu a doufám, že se mnou taky už začnou něco dělat, akorát po císaři se vyvolávat prý nesmí... Ty budeš v tom Olomouci? Třeba se potkáme ;-)

In reply to by mamuška

tak ono i v této porodnici, kam chodím je co lékař to jiný postup a názor. Tak uvidíme. Zítra jdu znovu na ultrazvu, kde mi zase poměří mimi a kouknou na jizvu, tak snad.... já už doufám, že už co nejdřív porodím.
Jaké máš pocity? Je to po normálním porodu rozhodně lepší?

In reply to by Lara78

Stokrat lepsi normalni porod,rychleji se das dohromady a tak nejak vsechno jde lip..jsem stastna,ze jsem nemusela na cisare,i kdyz me tim dr strasil..v porodnici zadny problem nevideli a pak me moooc chvalili..nechtela jsem ani epidural,jem nastrihu jsem se nevyhla..nelinka krasne bumba,po porodu vubec neubrala,jen nabira,to u sarlotky to bylo naopak..tak se porodu vubec nebojj,ja jsem mile prekvapena jak to slo dobre:)

ničeho se neboj ..Já sem rodila minulý týden dvojčata vyvolávaně a nejni to nic co by se nedalo přežít..Bolesti budeš mít s tabletou nebo bez ní a nák ven museji..Ale chápu tě já sem z toho měla taky šílenou hrůzu..Po tabletách a to sem dostala 3 sem měla bolesti super žádný nesnesitelný bolení pořád sem řikala doktorce,že je to akorát.. Až když píchli vodu to už bylo horší :) to sem řvala jinak :) ale za dvě hodinky byll dvojčata na světě..Držim palečky at to jde rychle a bezbolestně....

přeji rychlej porod :-) a a!ť jste oba v pořádku :-) mě zítra též čeká kontrola v porodnici malýmu se ven nechce tak si moc přeji aby si mě tam už nechyly a miláčka vyvolaly :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka