Příprava věcí na miminko

09.11.2011

Ahoj, holky chci se Vás zeptat co čekáte mimi v březnu jestli už perete oblečení na mimi? Já jsem chtěla začít hned v lednu, ale asi to může být pozdě. Veronika :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :\x: :\x: :\x: :\x:

Ahojky,já jsem první dceru rodila minulí rok v březnu,a oblečení jsem prala až koncem prosince a až po vánocích,a sthla jsem to akorát :-) už v únoru jsem vše měla hotově :-)

Ahojky, každá to máme asi jinak:-)My jsme 21.týden. Přišla jsem bohužel o práci už na začátku těhu a nemůžu nic sehnat, tak jsem doma, finančně to je dost náročný, ale času moře, takže už jsem naschromáždila nějaké plenky, bodíčka a věci, co jsem vyštrachala u našich, a praní a žehlení jsem si fakt užila:-)Na Vánoce určitě od babiček něco přibude, tak budu pokračovat. Nevím, jak na tom ty poslední tři měsíce budu(měla jsem problémy se zádama už dřív, tak ke konci těhu to bude asi sranda) tak i proto už postupně chystám.Užívej si to.

ahoj, také čekáme první březňátko, v pátek jdeme na další ultrazvuk v 20. týdnu.Na vánoce jedeme na slovensko a až po novém roce dorazíme domů a začnu nejprve přehazovat pytle s oblečením od známých a příbuzných a vybírat a prát a žehlit a nakupovat co ještě bude třeba, takže se teším na začátek roku jak si užiju praní a žehlení a vybavování pro miminko :) držím všem pěstičky a přeji pohodové těhotenství :)

Ahoj, cekame prcka na zacatku brezna, ale jeste me nenapadlo prat :-D vlastne jsem jeste netridila vecicky po Kubovi, aby je mel Maty...to pocka...nejspis zacnu na konci ledna nebo az v unoru, aby to tady zbytecne nelezelo a neprasilo se na to :-)

první kousek oblečení jsme pořídili ve 20.tt, zbytek věcí jsme nakoupili a popůjčovali mezi 28. a 35.tt, tašku do porodnice jsem balila první den po nástupu na mateřskou, prát a žehlit jsem začala o den později, za těch 6 týdnů, které zbývaly do porodu jsem všechno hravě zvládla a těch posledních pár týdnů, kdy už se nikomu s tím mega břuchem nechce nic dělat, jsem nic nedělala. Prát v listopadu na březnové miminko je fakt předčasný

ahoj já čekam na začátku března. a v ponděli jsem to všechno vyprala a vyžehlila a mam to naskládaný v komodě. čekáme druhé mimi takže obleční mam po prvním takže jsem si to už připravila nevim co bude v lednu jak mi bude atd... tak už jsem si to udelala pak budu mit velké břicho a nebude se mi nic chtit dělat.
akorát jestě dam prát na vyvářku plenky a vyžehlit ale to budu delat tak v lednu... pa

ahooj:-)
já myslim,že mas jestě dost casu:-)
ja rodim za měsíc tedy,vyprano mam,ale vyžehleno jestě ne....tasku do porodnice nemam....při prvním mimcu jsem mela vse nachystané v 32.týdnu a pak mi to vubec neutíkalo:-)))))))takže ted sem se rozhodla to neresit.....co mám mám..co nemám zařídí tatka-at se taky snazí!!!!!:-)))

Ahoj taky cekame v breznu a zatim jsem to jen roztrildila a pripravila co budu prat.Zacnu hned po vanocich abych to mela v klidu pripravene.Ja hlavne nevim co si mam pripravit za veci az pojedeme domu z porodnice.Prece jen bude jeste zima.Prvni dceru mam v cervenci takze terd nevim.

Ahoj, taky mám termín v březnu a když jsem první rodila o měsíc dřív, nechám přípravy až po tom novém roce, mylsim, že to stačí, od te´d by se Ti to ještě zaprášilo ... ;) ;-) :wink: :a:

já už ano pak to všechno popříkrývám látkovýma plenama.U nás je to brzy z několika důvodů, možná se budeme v lednu stěhovat takže nevím jak na to budeme, taky kdybych musela zůstat ležet což s mojí ztenčenou jizvou by nebyl problém tak to za mě nikdo neudělá :-) takže já už ano

Ahojky, já mám březňátko 2010 a prát jsem začala před Vánoci, hezky v klídku:) Paa Mišule + Štěpánek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka