Kontrola 34+0

05.11.2011

Ahoj holky, tak se hlasim i ja! Byla jsem ve ctvrtek na kontrole 34+0 a vse v poradku: mala hlavickou dole vesele se pohybuje. Na cipku zadne zmeny, takze do prosince vydrzime urcite. Plus minus ma 2,5kg. Takze vse ok. Boli me ale hrozne zada, skripnul se mi nerv tak ted pajdam. Takze mam mit klidovy rezim, ja jsem ted totiz asi 2tt uklizela od rana do vecera a schanela ty posledni vecicky. Tento vikend uz chci jen vyzehlit a mam nachystano. Cekam jen na postylku, u ktere jsou problemy s dodanim, mela jsem ji mit uz pred tydnem, tak pry pristi sobotu, ale stejne mam ten kos na miminko, tak kdyby nahodou jsem stejne pripravena. Kamaradka mi dovezla i tu nosni odsavacku na vysavac, tak jsem moc rada. Chybi mi jen chuvicky a monitor dechu. A nakonec jsme se rozhodli, ze to bude ADELKA :h: Nahore +12kg a ptala jsem se, jestli se jeste muze z pozice pretocit, tak je to pry hodne nepravdepodobne, protoze hlavicka vazi nejvic.

maly dotaz-asi tyden mam takove zvlastni pocity-lehce bolesti v panvi-kyclich-kostrci-proste se mi zda jak se ty kosti od sebe uplne oddaluji jak se to pomalu vsechno chysta na porod-neni to uplne prijemne-pri chuzi, jakoby mel maly hlavicku niz a niz...mate to nektera taky tak?uvidim co povi mudr...

ahoj, tak to jsou same dobre pozitivni zpravy:) hezke jmeno...postylka dorazi driv nebo pozdeji...na ten nervik v zadech nepomuzou masaze?ja bych to zkusila...teda mam to v planu na listopad at ty zbyvajici tydny nejak preziju...je a uz ma 2,5kg-jsem zvedava jak jsme na tom my-jdu ve stredu na kontrolu ve 33tt a uz se nemuzu dockat...u me dobry-i to zebro si dalo pokoj ale zacinaji mi malinko natekat kotniky tak zkusim chodit casteji na bazen-cvicit uz casteji snad ani nemuzu...a co me pobavilo za posledni tyden nejvic byl den otevrenych dveri tady v porodnici, kde budu rodit-doktori sympataci,PA mile usmevave,pry ze jsou tam "dobry tym" a ja z cele te navstevy tam mam pocit ze porod bude vlastne uplne v pohode a horor bude to kojeni:)))))mazeeec-proste jejich laktacni poradkyne se svoji prednaskou o kojeni me totalne vydesila tim, jak slozite to vlastne je:(...pritel se mi pak smal,ze uz zase stresuju kvuli nicemu, ze pry i to kojeni je potom "prirozene" atd.-tak jsem na neho zvedava:))) jooo a holky taky se mi libi jak na tech vsech prednaskach a kurzech ktere jsou pro pary-tak jak tam porad rikaji aby nam ti chlapi pomahali a abychom se my v 6nedeli nechaly obskakovat-ten muj to bere zodpovedne a ukazkove se stara-uz pomalu zacinam premyslet jak se mu zato vsechno odvdecim-ze by synem? :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky