Skvrny na nehtech

04.11.2011

Ahojky, tak se mi na nehtech začaly dělat zvláštní skvrny(jen na ukazováčkách) a teď se začaly odlupovat i s nehtem. Měli jste něco takového v těhotenství?Nikdy dřív se mi to neobjevilo. A ještě mám jeden dotaz. Před otěhotněním jsem používala ohřívací dečku do zásuvky na záda, ale nevím, jestli jí můžu používat i teď. Jsem ve 20+5. Děkuju za rady a užívejte mimísků :°O°:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak zatím mi doktorka řekla(v poradně), že by to mohl být nedostatek vitamínu B( no spíš jsem jí to poradila já a ona to odsouhlasila:-)). Tak budu baštit béčko. Na palci se mi dělá další skvrnka, tak když se začne zase celý nehet odlupovat, tak půjdu na kožní:-(

Myslím si, že to bude mykóza-plíseň. Léčba bude obtížná, mnoho přípravků se v těhu nesmí. Vím o čem mluvím, mně to na nehty zanesla nehtařka, když mi dělala gelové nehty :( Zkus si vyhledat tzv. chytrou houbu na netu a přípravky z ní. Pomáhá. Nejlepší by bylo, ale stejně skočit na kožní. Držím pěsti, ať se mykózy brzy zbavíš, je to zdlouhavé :( Taky by to mohl být deficit nějakých prvků. Skoč k Dr. ať kukne a udělá stěry. Já se přikláním k mykóze. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka