Kamarád či kamarádka Praha 4

04.11.2011

Ahojte, je mi to hloupé, ale opravdu to jinek než prostřednictvím internetu nepůjde.
Bydlím od června tohoto roku v Praze 4, přestěhovali jsme se sem s přítelem a našim synem z Olomouce.
Říkala jsem si,že když se přestěhujem takhle v létě, tak si určitě najdu na pískovišti, či jinde nějakou známou, s kterou budeme moct chodit s dětma na procházky, nebo na to pískoviště. Ale bohužel maminky na pískovištích vždy chodí po dvojičkách a nemají tudíž potřebu se s někým (navíc uplně neznámým seznamovat). A pravdou taky zůstává, že já se nějak extrémě nevnucuju. Celou dobu jsem čekala že to nějak půjde, ale mám strašně živé dítě, které má rádo společnost jiných dětí a doma se velice nudí. A já už mu slušně řečeno lezu taky na nervy. Kdyby se někdo ozval budu velice ráda. Pokud možno se stejně starým dítětem. Můj Honzíček má 2,5 roku.

děkuji Katka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my jsme z Prahy Modran a mame chlapecka 2 roky a 2,5mesice. tak se muzeme nekdy sejit. ja jsem tady taky kratcea seznamit se s nekym mne taky prijde dost tezke......

In reply to by Alunka001

ojoj, my jsme z Prahy - braníku,ale už je spíš už lhotka. jezdíš sem někdy? Já teď občas dojíždím na rehabilitace se zádama a tuším,že jsou to taky Háje. Znáš zastávku Modrá škola?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jé já jsem taky z Prahy 6 :-), jinak na Prahu 4 dojíždím za kamarádkami, ale většinou kolem Chodova :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka