Dnešní hrozný den :(

02.11.2011

Asi jsme blázen, ale asi 14dní poslíčkujeme kontrakce se ukazují i na monitoru a stále nic.
Jeden méně důležitý TP máme za sebou..ale tan hlavní nás čeká teď v sobotu.

včera večer jsem myslela, že jedeme do porodnice.. břicho bolelo, šlo to do zad, do pipky a i do žaludku.
Opět padla půlnoc a nic...vypadá to, že denně budu chodit spát o půlnoci a pak od 4 budu zase vzhůru...modlím se ač ateistka,aby už malá překonala tu půlnoc a chtěla konečně ven..protože dnešní ráno docela šlo,ale jen co odešla kamarádka, tak mi myslím kleslo břicho, šíleně bolelo..ale fakt šíleně..bolesti po 5minutách dolu ,,udělalo se mi hrozně špatně a během asi půl hodky mi tak natekly nohy, že jsem nemohla chodit, protže se mi neohnuly prsty..špatně mi bylo i když jsem prodýchávala....je fakt, e už včera se mi motala hlava..a dnes taky..
Čekám, že praskne voda nebo odejde zátka..nikdy jsem to tak neměla..tak vlastně nevím..vždy vše a u porodu...
Nevím, když mi bylo špatně a denně se mi opakují bolesti..třesu se...ale asi nedostatkem spánku.. přemýšlím, jestli nemám raději jet do nemocnice,aby se něco nepodělalo..ty nohy banky jsou fakt hrozné..a malá už není tak aktivní, jak bývala...

Ju a jedna maminka z mého okolí, co měla TP taky až po mě.. jela ráno rodit...to je něco na mojí psychiku..Možná to způsobila ta zpráva.. jsem fakt už psych v háji. : ;( ;( ;(

Tak jsem se pak na chvilku natáhla a otoky o něco ustoupili. navíc, řídit by jsem nemohla, busem jet se nedá a přítel přišel domů až pozdě...jestli se to dneska zopakuje, tak ale pojedu. Navíc jsem ráno v 6.20 měla šílené bolesti do pravého třísla...úplně jsem tu řvala bolestí..ale byla jen jedna delší s vteřinovou přestávkou.
Nohy zůstaly nateklé, ale mohu chodit :)
Tak buď se to rozjede a nebo to do soboty popř. pondělí vydržíme a pak uženu dr. k porodu :)

In reply to by swwedka

Přeju, aby se to rozjelo!!! A pokud ne, tak tu tvoji doktorku zmáčkni....stěžuj si na otoky a snad se jí v hlavě rozsvítí....té mé bohužel už asi ne-ta je neuvěřitelným úkazem na poli medicíny :-(

In reply to by 3M

Nerozsvítí..ona je taky úkaz..co jsme se tak bavila s maminkama co čekáme vždy v poradně..nechává fakt všechny do nejzazšího TP..je pro přirozené porody k sekci fakt až když musí.

jinak u nás se týdně chodí na KO do poradny 36tt+...tak u tebe je realativně ještě čas... mám taky rizikové těhu..ohledně věku, léčby na borelliozu a cukru..proto taky plaším.

Ju a včera porodila jedna maminka, co čelala mimčo až po mě tady od nás...tak ne jen z MOJE těhotenství, ale i ve městě mě předbíhají :(

In reply to by swwedka

Předbíhači jedni škaredí.... :-) ale neboj, určitě se ti to rozjede!!!!
No, já už právě jsem 36+6 a jen kvůli tomu, že má moje dr. dovolenou, tak k ní jdu na kontrolu až za těch 14dní....a docela mne to štve...Jak já jako prvorodička poznám, že se něco děje natolik že bych vyrazila do porodnice, jak mi poradila....samozřejmě, když prdne voda nebo budou pravidelné kontrakce, tak jasně - jedu...ale já furt myslím na ty špatné věci----Týden vklidu zvládnu,ale těch 14 dní je fakt dlouhejch, to už pak budu nervozní...a furt budu hlídat pohyby atd....tak snad to bude vklidu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mně umyl okna minulý týden manžel, bo už jsme přes ně neviděli :-) Tak ty okna zkus...ale opatrně a jen ty dole radši...

In reply to by 3M

Bohužel, bydlíme v 5tém nadzemním podlaží a ještě vyvýšeném, a klasika paneláková okna, tak že je vždy musím mýt s postojem na židly... rozhodla jsem se, že je nechám umýt až budu v pordinici rodinou..chtěli jsm sexíkem to popohnat, ale muj je nějak nachcípaný, tak to nevyšlo... :(..říkám si, tak si dám horkou sprchu.. tak nic 2x to utlumila...příště zkusím ledovou :D ;)
Problém je, že se bolesti stupnují, ale pořád ne k porodu a prostě jako vždy půlnoc a odezní..pak to mám celodenně, tlačí se mezinožky, ale ven pak už se jí zase nechce...zítra je den D...a mám pocit, že to budu mít jak ta Anglická slonice 700 dní a pak 104kg mimčo :))))))))

In reply to by swwedka

Nestraš se slonicema :-) Zítra na tebe budu myslet a pokud do pondělní kontroly nic, tak na tu doktorku tlač a tlač a kdyby se jí nechtělo, tak si zajeď do porodnice a hotovo (teda doufám, že nechodíš k doktroce do porodnice :-) )

In reply to by 3M

Nu právě že je to poradna v porodnici... porodnice je o 7 pater víče a ona je tam jedna z hlavních lékařů..nad ní je už jen primář a to je kretén..bohužel :(
Ona je ještě s jednou dr. uznávaná kapacita... býval to můj gyndař, ale bohužel ho po rozvodu zmohl alkohol a tak už klepe do důchodu..ale jinak na něj nedám dopustit...je tak hodnej a milej.. nevtíravej,ale člověk si s ním pokecá i soukromě..sám má 4 děti..

V nejhorším dezertuju do Ustí n.Labem .....ale nevím, zda si tím pomůžu..tady mám známou PA a pak na šestinedělí sestřičku a kamarádky dcera bude mít praxi, tak zaskočí a kamarádka z baráku tam je taky sestra a paní ze vchodu tam dělá u miminek..tak že protekce jak fík jinak..Pokud stihnu jejich služby :)
Jen se modlím, aby neměl službu lékaž, který dělal atestaci, když jsem rodila poslední dceru.. on se tenkrát strašně bál a styděl...teď mi dělal UTZ..ten poslední a byl táááááák arogantní, zapoměl udělat dopplera, já už skoro oblečená a on..jéé. kam mi utíkáte, ještě přece to srdíčko..!!!..no co já jako můžu vědět, jestli už ho dělal nebo ne..jako že za to můžu já..a takovým tím hlasem namyšlence..hmmmm..nu to bude velké mimino teda..a jste míň než psal kolega..se asi splet..přitom to minule byl primář :D
Nu namyšlenec..

In reply to by swwedka

Jojo, to jsou ti "nejlepší doktoři"...proto jsem taky zdrhla z naší porodnice (tam se to mladými namyšlenými doktory a doktorkami jen hemžilo, když jsem tam byla hospitalizovaná), kterou mám 10minut autem a chci rodit v nemocnici, kterou mám 45minut...ale moc to tam neznám, tak jen doufám, že to nebude z bláta do louže.
No prostě o víkendu se ti to rozjede a basta!!! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka