Holky kolik Vám váží mininka???

03.11.2011

Ahojky děvčata,
tak jsme skončili na 4 v porodnici kvůli tvrdnutí břicha a našli mi drobný zánět takže papám antibiotika horem spodem železo a hořčík a za 4 týdny jdu na císaře. Ale co mě nejvíc trápí je malá má totiž jen 1800g já sem z toho na nervy ani kvůli tomu nespím jak jste na tom vy?

snad přibereme je mi to líto když si to tady čtu jak nekteré maminky jsou šťastné jak jim dítě přibírá a já mám drobečka :-) ale říkám si že je to tím jaká je atletka a jak se pořád hemží :-)

Janišššta

Ahojky. Ja uz mam sice po porodu, ale cca od 20. tynde tehu mi maly odpovidal o 3-4 tydny mensi... mel pry rustovou retardaci.... tak ho hlidali... nakonec jsem prenasela a maly se narodil v 41+0 s 2820g a 49cm coz na tyden prenasene miminko je celkem malo... ale je to zdravej a krasnej chlapecek :) a ted mi to vse vraci, za to, cim jsem si musela projit... :) neboj, urcite to bude v poradku :) doktori by to jinak urcite resili kdyby bylo neco jinak a rekli ti o tom :) tak drzim palecky :)

ahoj, tak podle komentaru tady je jasny ze mala ma vahu v norme,tak zadne stresy....my meli ve 30tydnu 1500g coz jak tak koukam taky odpovida...no ale nejvice zabavne jsou ty chyby pri odhadu vahy podle UTZ-takze bych se tim uz vubec nezaobirala...zatim jsem necetla od zadne maminky a nenasla maminu, ktera by porodila miminko s odhadovanou spravnou vahou dle UTZ...

já myslím, že to je OK, synek měl 1800g odhadovanou váhu ve 32.tt a narodil se 39+6 s váhou 4kg, takže malá nebude obřík ale nebude zase tak strašně maličká, neboj

my meli v 31t 1600g malej se narodil 38t a mel 3,76kg
rekla bych ze je tak akorat,netrap se tim a uzivej si tehu az do konce

Ahoj,já myslím že až tak malá není.Podle tabulek vychází cca o dva týdny mín..a to nemá cenu řešit ne?Naše měla v tomto týdnu nebo spíš v 33tt asi 1900 a to je tak akorát,takže bud v pohodě,určitě se ti narodí zdravé krásné :°O°:

Ahoj, váha tvého miminka je akorát na tvůj týden - některá miminka jsou menší, jiná větší - záleží hodně na tom, jaká jsi ty a tatínek..a navíc, ultz neměří přesně..já rodila cca ve 37tt a moje malá měla 2,08kg (já sama jsem maličká)..v den porodu ultz ukazoval 3kg, takže skoro o kilo víc..opačný případ je má sestra..v den porodu ji řekli, že malá má max 3kg a ona měla skoro 4kg..Mimochodem, co se váhy mé malé týče..nikdo to nijak neřešil, důležité bylo, že papala a s váhou nepadala a domů jsme šly normálně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka