Noc v nemocnici...

11.04.2008

:cc): :cc): :cc): Ahojky holčiny!!!Tak jsem dnešní noc strávila v nemocnici :§) .Zkrátka nemůžu :n: mít chvilku pokoj.V úterý jsem byla u doktora se špiněním,ve středu byl klid a ve čtvrtek ráno jsem zakrvácela :jawdrop: ,ne nějak moc,ale přece.Takže nervy nadranc :00: a už jsem švihala do nemocnice.První byl utz,placenta v pořádku :one: ,mimísek rozměry odpovídá danému týdnu :qu: ,tak to jsem si oddechla.Nakonec mi našli na děložní sliznici polyp :r: ,který to způsobuje.No ale že by mi tam někdo něco vysvětlil,to se fakt říct nedá :n: ,ještě že je ten internet :///: !!!Dnes mě propustili :!k: ,tak doufám,že budu mít aspoň chvíli pokoj !!!A taky jste mi moc chyběly :///: !!! :a: :a: :a:

:cc): :cc): :cc): Děkuji moc všem holčiny za podporu :///: !!!A přeji též vše jen v pohodě :h: a hodné miminka :qu: !!! :a: :a: :a:

je tak to sis uzila chudinko ale uvidis ze ted uz to bude v poho hlavne se setri a odpocivej :a:

tak se drž, u mě je tež furt něco :n: Dneska jsem byla už na třetím vyšetření srdíčka tak taky doufám že už bude klid, teď to víc prožívám než u prvního. Držím pěstičky ať se vám daří :cc): Vendula

Tak ještě, že už jsi v pořádku doma. Kamarádka to měla taky a má nádhernou zdravou holčičku, prý je to docela běžné. Ale člověk se hned bojí, že? Tak držím palečky, aby zbytek těhotenství byl už jen pohodový.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky