Platíte za plomby u zubaře?

03.11.2011

Dobré ráno, zajímalo by mě, jestli platíte za plomby u zubaře? Já poslední dobou platím skoro 500,- za jednu, ale neni to bílá, vypadá to jako klasický amalgán Teď mi bude zubařka plombovat 3 zuby a představa, že tam nechám 1500,- za stříbrné plomby je :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Za bílou a za nějakou lepší,na tu je i záruku a pokud ti vypadne myslím do 2 let tak ti uděla znova zdarma a za obyč ne

In reply to by andrisek07

aha,zajímavý :) no otázkou taky je,jestli vypadla díky plombě samotný a nebo kvůli odfláknutý práci... to už asi pak nikdo nezjistí a docela by mě zajímalo,jestli tu "záruku" dávají všichni zubaři,ale dost o tom pochybuju :(

ahoj, tak ja uz nemela vrtane zuby 3 roky. Ale manzel mel pred pul rokem malej kaz a doktor penize nechtel. Jen platil 30kc poplatek a to je vse. Dostal tu amalganovou. Za bilou si zubar rika 300kc. Syn byl u zubare pred 5mesicema a take neplatil za amalganovou plombu. Nyni deti a sebe budu objednavat. Mam podezreni ze mam kaz :€z€: tak jsem zvedava zda se neco zmenilo.
Co jsem sledovala zpravy, tak zubari chteli proplacet i amalganove plomby. Nevim tedy, jestli uz to plati nebo neplati. Kazdopadne si sebou vezmu aspon 1000kc :00: .
Jeste me napadlo. Beres si od zubare potvrzeni ze jsi mu zaplatila penize? ja si od lekare beru i potvrzeni kdyz mu platim 30kc....

Ne platím jen za bílé. Ale jednou jsem musela k jinému zubaři a platila jsem 500 za takovou prý bílou (vypadá jak stříbro a už ji mam asi 5 let a vypadá stále stejně světle, ale do bílé má tedy daloko)

Já u mé zubarky platila jen korunku co me delala na jare jinka nikdy nic :) :w: :w: a co je nejvetsi sranada, mamina chodi k te same jako ja a ta plati vse i ten blby poplatek :D fakt nechapeme, ja to zubarka bere :€Ss€:

Neplatím nic,platila bych pouze za tvrzené,kdyby obyč nedržela :) Ale zatím se mi to nestalo... Zato manžel platí všechno :00:

In reply to by lucininenka

Mluvila jsem s pár lidma a nikdo za tyhle plomby neplatí, maximálně za bílé. Doktorka mi řekla, že tahle plomba lépe drží, než amalgán, ale teď se mi nějak zkazili zuby a vyvrtala jednu tu super ,,držící,, plombu. Dneska tam jdu, tak jsem chtěla mít jenom informace pro srovnání. Je mi to nepříjemné, jí to říct, ale zase na druho stranu bude mi dělat 3 plomby a to by bylo 1500,- :O

In reply to by Lucinky

musíš se ozvat!!řekni,že bys raději zkusila ty zadarmo a pokuď nebudou držet,tak si připlatíš :) my máme podobnou zkušenost s manželem-dokuď se neptal,tak pokaždé platil,teď se zeptá a zubař mu jasně řekne-ano tady může držet obyč a nebo ne,tady držet nebude a je to zbytečné.A nebo podobný případ-nutil mu korunku na zub (asi za pět tisíc) a manžel řekl,že jí nechce (v zubu má chronický zánět a nikdo mu nezaručí,že nebude muset za půl roku ven) a že to chce jen zalepit plombou-a ono světe div se,šlo to a drží to :) Ale kdyby se neozval,tak už měl korunku za pět tisíc :( Tohle nechápu a myslím,že i podle toho se pozná dobrý zubař-mě se moje vždy zeptá a raději řekne,že vyzkoušíme tu levnější variantu a kdyby to nešlo,tak tam dáme něco,za co už si připlatím.Kdyby mi ale řekla,že sem musíme už dát něco co se platí,tak jí budu věřit a připlatím si to,protože vím,že na mě nechce vydělat :)

In reply to by Lucinky

já neplatím a po pravdě řečeno, bych si raději nechala dát ty zadarmo než platit 500,-!!! Zatím nemám problémy, plomby drží, tak proč platit. Manžel ale má taky zubaře u kterého vždy nechá nehorázné peníze. :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka