Enya se nám narodila

03.11.2011

Dobré ráno, tak my jsme také nedočkavě dezertovali do října. 25.10.11 od rána jsem měla pravidelné tvrdnutí co 10min, ale nepřikládala jsem tomu pozornost - večer ve 21:30 rupla voda, 23:30 příjezd do porodnice a po 30min. vyšetření padlo rozhodnutí na sekci (mimi bylo uložené koncem pánevním). Rozhodla jsem se pro celkovou narkózu a jsem za to moc ráda. 26.10.11 v 0:34 se nám narodila dcera Enya, 3000g a 49cm:) Je moc hodná a krásně jsme se rozkojily. V pondělí 31.10. odpoledne si nás tatínek přivezl domů a starší sestřička Darya s babičkou nás doma moc hezky přivítaly. Týden po sekci se ve srovnání se svým prvním spontánním porodem cítím neuvěřitelně fit, dělám veškeré činnosti včetně řízení auta a vůbec si nepřijdu jako po porodu. Navíc jsem za ten týden strávený v porodnici doslova vyčůrala 13kg vody a má současná váha je oproti počáteční váze na -3kg. Doufám, že to takhle hladce půjde dál, že si mateřskou s oběma cácorkama budeme maximálně užívat a po šestinedělí se těším, až budu moct začít cvičit:)

Dobry den,
dnes se nam narodila holcicka a shodou okolnosti, bychom ji radi pojmenovani Enya. Pri hledani data svatku jsme se dostali na tuto stranku.

Poradite nam, na ktery den slavi Enya svatek prosim?

Dekujeme

Honza a Martina

Tak to je paráda! :one: Veliká gratulace!!!! ;)
Já už mám taky všechny kilečka dole!Chtěla bych ale ještě dobrých 10kilo dát postupně dolu!Za těch 6 let co jsem doma jsem pěkně nakynula,tak uvidím jak to půjde! :)

Také moc gratulujeme a přejeme spoustu zdravíčka. Máte vybraná opravdu pěkná jména pro obě holčičky ;) :one:

Moc gratuluju k narozeni holcicky :girl: Enya je krasne jmeno. Preju hlavne moc zdravicka vsem a at vam Enya dela jen samou radost :k: :€s€: :k:

Přidáváme se s gratulacíííííííííí.
Užij si Enyu a hodně zdravíčka i štěstíčka celé rodince.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka