strie

29.10.2011

Maminky, poradíte (a beztak nejen mně), co vám nejvíc zabralo na zlepšení strií? :help: Vím, že nezmiznou nadobrou, ale kdyby se podařilo aspoň trochu s nimi zatočit, budu nadšená. Bo jak teď vypdám, to se nehodí. :) Existuje nějaký účinný krém?

Kliknutím vložíte smajlíky:

objevila se nějaká novinka na strie, no novinka, v Americe už je dlouho, můžeš ten krém sehnat teď už i u nás, ale není to levná záležitost. Jmenuje se trilastin, tak si to zadej do vyhledávače a mrkni na něj ;-)

Ahoj, bohužel zatím nemůžu poradit, jsem teprv měsíc po porodu, ale v těhotenství mi popraskalo břicho a stehna na bocích, a to jsem si přitom pořídila speciální krém na strie v těhu a mazala a stejně jsem pak poslední měsíc uplně praskla :( Vypadá to hrozně, takže by mě také zajímalo , jestli se s tím dá ještě něco dělat.. .)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nene, byl to krém GS mamastrie, přímo na strie v těhotenství, stál v lékárně necelé 2 stovky, jestli si to dobře pamatuji. Ale stejně myslím, že někdo prostě praskne a neudělá s tím nic :/

Ahojky jsem 2.5roku po porodu mazala jsem se během těhu akorát jsem vynechala zadek :-( takže se strie objevili jen na něm ale tak moc že jsem vypadala jako by mě někdo bil,nyní už zbělaly a nejdou moc vidět ničím to nemažu nechala jsem to tak.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka