Kontrola

23.10.2007

Tak dnes jsme byly na kontrole a na uz.Paní doktorce se zdálo,že je malá moc malá(díky mému tlaku a otokům)a chtěla si ji poměřit.Naštěstí se vyvíjí dobře,a velikost prý odpovídá tomu,že by měla mít v době termínu porodu asi 3,5kg.Naštěstí je menší než byl Martínek(to by udělalo asi 600gr.rozdíl).Co mě ale moc nepotěšilo je,že mi řekla,že se asi císaři nevyhnu.Ale to neva,už se s tím smiřuju.Hlavně že je zdravá :-)))),ta naše malá pusinka.
A zítra mě čeká fuj tajbl-jdu na cukrovku.Nejsem moc ráda,ale když to zvládaly všechny těhulky,tak já snad taky.

jee tak hlavne ze je mala v poradku a bude malicka tak to se mas:-) ja jsem prave zvedava co mi doktor rekne jak mi na zacatku tehu meril panev tak rikal ze nevi nevi jestli ji nemam uzkou na normal porod tak jsem zvedava co rekne pred porodem.

Hlavně,že jste v pořádku...cukrovku přežiješ,jako každá, já jdu za tři týdny..:-( Ale co, to se zvládne..:-))
Císař sice není nic příjemného,ale co naděláš...v dnešní době,už břicho po něm aspoň nevypadá, jakoby se v něm prohnalo stádo mamutů a budeš mít krásnýho nepomačkanýho mimíska..:-)))

To jsem rada,ze ti to dopadlo dobre,drzela jsem ti palecky,zitra mas ten test na tu cukrovku vid?Tak drzim palecky,at ti to tam rychle utece.A hlavne dobrou chut.

In reply to by AkneL

Já už mám jeden za sebou a díky tlaku a nízko uložené placentě.Mám prý úzkou malou pánev,a tak neprojde:-(ale možná...když nebude tak velká se podaří,uvidíme:-)
Jinak tlaky mám hraniční 145/85,zatím léky nemusím

In reply to by petra.h

tak to já mám PeTul tlaky trochu vyšší od 140/90-150/100. chodím s tím na internu co 14 dnů.. zrovna zítra jdu zase. tak už mámnervy teď.. chjo. a právě mi bylo naznačeno,že bude možnáhrozit taky císař, se musím zítra na to poptat, co je na tom pravdy.. bojím, bojím...

Tak to jsem rada ze je mimi v poradku...Hec a ja na ty testy na cukrovku nemusim..ale 8listopadu jdu k zubari a toho se bojim jak cert krize..ikdyz mi v zivote skoro nic nedelal mam znej hroznou fobii...brrr

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka