to se mi zase jednou povedlo

11.04.2008

to se mi zase jednou povedlo pobavit personál KB tady u nás v obci...mám nějak rozházený tlak...a když jsem si byla v týdnu vybírat peníze z bankomatu...tak jsem se u toho složila...normálně jsem přestala skoro vidět...a jen z posledních sil jsem přemýšlela jestli mám vejít do KB nebo jít na ulici...a že mě stejnak někdo vyrve peněženku z ruky....a okrade mě...nakonec jsem..si zoufale klekla u dveří do KB a začala jasem klepat na dveře,aby o polední přestávce otevřeli a dali mě trochu vody....nakonec mi otevřeli,i když se jim moc nechtělo...asi si mysleli že je chci vykrást a pod bundou na břiše mám nějako rozbušku...naštěstí to dobře dopadlo a zabránila jsem jim,aby volali záchranku
u doktora mi řeli,že na nízký tlak se neumírá a pokud možno nemám chodit nikde sama....
taky máte takové stavy?
přítel pro mě pak přijel a když viděl,že mi je už líp....prohlásil...miláčku...to jsi asi omdlela z té nemocenské co ti přišla na účet....:-)

týýýý vogo.tak je dobře,že všechno dopadlo tak jak má a že je ti líp.taky se mi to občas stane ale naštěstí si mám vždycky kam sednout a vodu nosim v kabelce... :-)

Téda....chudinko, to ale muselo bejt ! /plně jsem si představila,jak se plazíš k těm dveřím a musela jsem se té představě smát, i když to k smíchu není.....

In reply to by Kubí

no to on je...včera jsem měla depku...že jsem tlustá jak kulička....a on prohlásil,že lepší je být kulička...něž třeba čtvereček...že bych se pak někde mohla zapíchnout a kdo by mě vytahoval...no a pak se nesmějte..když vás všechno štve a on to okomentuje takto..

vim, že ti bylo zle, ale já se musim smát. Když si představim, jak tam klepeš na ty dveře... :s: :one: :00:
Já mam tlak ok, někdy je mi taky zle, ale většinou to zachránim, když si sednu. To si pak jsem schopná sednout si na zem na hlavní ulici, hlavně, že mi bude líp.
Jen po testech na cukrovku jsem to nevychytala. :00:

In reply to by terčula

no to mi povídej...o testech na cukrovku...tam jsem taky byla úplně mimo....naštěstí mám cukr ukázkový...no já se dnes tomu taky směju...jak asi museli být vyděšený..když tam klečím u těch skleněných dveří...ale můžu ti říct,že až doma jsem se pídila..jestli jsem vůbec stihla vyndat kartu z bankomatu..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka