Krasne ranko vsem :-)

11.04.2008

ahojik vsem zde. Nejdrive gratuluji novym maminkam k jejich miminkum. Jak pak se mate? A co planujete na dnesek? :-)

Já to vezmu hezky popořádku.... :) Nejdřív musím uvařit, budu dělat bramborové špalíčky s cibulkou.... :hu: . Až přijede miláček z práce, tak pojedeme do Prahy ke kamarádce, která nás ostříhá a mě i obarví, jelikož už se na sebe nemůžu ani podívat.... :n: Cestou se stavíme v na Černém mostě, chci se tam podívat na kolotoče nad postýlku a nějaké hračky.... ;)

kluci vcera stehovali a ja po nich o vikendu asi budu chtit aby to dodelali ttak musim to dat trochu do kupy ale vuuuubec se mi nechce jak se tak znam tak zacnu radit ve 3 jako tajfun abych to stihla zapul hodinky....jestůi vubec

Ahojky Veru no my se mame skvele.A co dneska budu delat tak ve 12 jdu s kamoskou do mesta mam tam nejaky zarizovani pak pujdeme na obidek.A jeste musim trochu poklidit byt protoze mi zitra prijedou nasi.

In reply to by blondyna

Ahoj blondynko :a: , mě také zítra přijedou naši ://: , to zas bude, ale jdeme objednat konečně postýlku tak snad to bude dobrý den. Přítel stejně nebude doma tak se budeme asi courat po městě a pak na obídek.

In reply to by Nik.

Ahojik Nik no tak nasi tady byli naposled na Vanoce takze aspon zase vypadnou z baraku a hlavne mi privezou jeste nejaky vecicky na mimiska.No u nas to bude to samy pritel taky bude na melouchu tak tady budu s nima sama.Ale asi pujdeme do Zoo protoze prijedou i s moji 3letou sestrickou.A my budeme obidek varit dneska vecer udelame rajskou s paprikama mnami uz se moc tesim.Tak at vyberes krasnou postylku pak se s ni musis pochlubit :one: :qu:

In reply to by blondyna

Tak to budete mít doma veselo, můj přítel má také 3 letého sourozence, ale brášku Tomáška.Do Zoo bych šla taky, v Liberci je krásná a já to tam mám moc ráda, určitě se tam pojedeme letos zase podívat a možná ještě pžed porodem.Je to tam krásné i na procházku. Už mám sestavený nábytek v pokojíčku tak až bude i postýlka a všechny doplňky tak to nafotím a ráda se pochlubím.

In reply to by Nik.

No to jeste mam rok a pul letou ale ta je od matky a tu jsem jeste nevidela.JJ je tady moc krasna ale uvidim jak se rozhodne Martinka protoze pokazdy kdyz prijedou tak musime jit do Babylonu na velblouda aby se mohla povozit :s: Takze projdeme celej babyk a ona se povozi uplne na vsem co tam maji :///: No tak to se uz moooooc tesim az budou fotecky :qu: No to ja byla naposledi loni v zoo s moji prababickou a muzu ti rict ze jsem ji hodne obdivovala.Protoze vysla jested pak celou zoo a to jeste ty desny schody k nam do mu do 5patra a ani jednou si ani nepostezovala ze ji neco boli :one:

In reply to by blondyna

Jj naše babičky jsou vážně obdivuhodné, mám 80 letou a to je taky neuvěřitelné jak ta chodí na tůry apd. Navíc jsou takové moudré a hodné, vždy když za ní jedu tak mám takový zvláštní pocit klidu. Začínám být pořádně ospalá tak už se těším až půjdu ven, jinak budu celý den jak praštěná palicí.

Ahoj Verunko, špatně spím tak nic moc :n: , jinak teď snídám a pak půjdu ke švagrové, pochovat si malého synovce, kterému jsou dva měsíce a také tam nechat dáreček pro neteř, které bude v neděli 6 let.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka