Ach jo nemluví:-(

24.10.2011

Ahoj holky...hodně mě trápí, že dcerka- 2,5 roku- stále nemluví..má jen slova jako máma, babi, teta, kolo, auto, čiči, haf, mnam, ble atd atd ted si na všechny nevzpomenu, ale jinak nic..věty vůbec...bydlím společně s mamkou, ségrou a mamky přítelem takže ticho u nás není a na malou se hodně mluví...vše chápe- pokyny jako přines mi ze záchodu papír, jdi si vyčistit zuby, dones mi miminko prostě všechno....dle eeg je také v pořádku ale mě to moc trápí...jak na tom byly vaše děti a jak ste je podporovaly v mluvení?a jak je to se školkou?chci s malou v únoru na zápis a nevím zda mi jí vezmou když nemluví?:-((((

Kliknutím vložíte smajlíky:

neboj, ona se ve školce rozmluví, každej je jinej a určitě to neznamená, že by byla hloupější nebo tak. třeba ji to prostě nebere, já mám doma opak, kecá pořád nějaký blbiny, sice je to sranda, ale někdy už toho mám taky dost:-) a abych tě uklidnila, já sem podle mámy do dvou let neřekla nic, jenom baf jako pejsek. a pak sem začla prej mluvit ze dne na den v souvětích. tak třeba to u vás bude taky tak a začne brzy mluvit..:-)

ahoj, jsem zvědavá, co napíšou ostatní, protože náš klučina je na tom stejně :\/: rozumí výborně, ale slovník se rozšiřuje hodně zvolna :\/:

ahoj,hodne jsem cetla,ze kdyz dite do tri let nemluvi,tak ze je to normani :) a pry Einschtein do svych trech let taky nemluvil,tak se neboj,jeste ma cas :) akorat teda s tou skolkou je to asi blbe :-/

In reply to by Monina24

jak to je s přijetím do školky nevím, ale myslím, že by jí to pomohlo, v kolektivu dětí by se utčitě rozmluvila, uvidíš, ještě má pár měsíců čas na pokroky. S tím Einsteinem mi to připomíná ten vtípek - do šesti let nemluvil, první, co z něj vypadlo, byla věta "ta polívka je málo slaná". Na otcův dotaz proč doteď nic neříkal, když to vlastně umí, odpověděl "doteď nebyl důvod ke stížnostem"

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky