Můžu k vám?

19.10.2011

Ahoj holky,

tak se k vám asi přidám, dnes ráno jsem na testu objevila //, ale jsem teprve ve 4. týdnu, menzes čekám za 4 dny. Tak snad nepřijde a mimčo bude. Vyšlo by na červen 2012.
Mám doma už jednu zrovna roční holčičku. A protože ještě nechodí, tak ji musím nosit. Stojí už asi měsíc, ale nechodí. Chci se vás zeptat, jaké máte zkušenosti? Mám totiž strach, abych nepotratila, když ji zatím nosím, má deset kilo.

Díky za tenhle klub!
:a:

Ahoj, v prvé řadě gratuluju! :)
Já otěhotněla, když dceři bylo 10 měsíců, začala chodit v roce a šesti dnech. Ale nosila jsem ji celé těhotenství (většinu jsem tu byla sama, takže jsem nosila nejen ji...). Ale cítila jsem se úplně fit, dokonce naposledy jsem ji nesla asi kilometr den před porodem, to už jí bylo sice 19 m, ale měla 10 kilo. Teď už má skoro 21m, její bráška má 6 týdnů a 3 dny a nošení (ani kojení) dcery se na něm nepodepsalo - porodní míry: 4150 g a 53 cm :)
Tak ať je vše OK ;)

In reply to by femme.fatale

Ahoj, a díky! A taky díky za pozitivní zprávu s tím nošením. Hned pro mně lepší vědět, že se nemusí nic stát. Mně teda hodně bolí kříže každej večer, protože mám v bedrech špatně zformovanou páteř, ale cvičím, co se do mně vejde, abych to nějak uvolnila.
Gratuluju k synkovi, jak to zvládáš takhle po šestinědělí hned?

Ahojky..to vis, ze jo...;-)...a jsme na tom uplne stejne :spid: jsem taky "mela" dostat 23.10. a uz neverim, ze dorazi...mam na testikach krasne carecky....takze jsme cca. stejne tehotne.... :k:
:a: Sarka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka