dnešní kontrola

19.10.2011

tak holky dneska proběhla kontrola u dr. mimise za 10 dnu povyrostl a vyděla jsem něco jako srdičko :h: sice malinke ale mihalo se to tam :-) dr říkala že prdolka je malinkej, že neodpovida na tejdny podle MS, takže mi upřesní datum porodu podle příštího měření:-) a mam ještě na vas dotaz budete absolvovat ve 3tim měsíci vyšetření na geneticky vady ? pojištovna to nehradi a stoji ticku

In reply to by Rendulik

s tim nemam zkusenost, v prvnim tehu mi strasne ouvej :-( ted kdybych nemela potvrzeny tehu a nerostlo bricho tak ani nevim ze jsem tehu, dneska se mi tedda otocilo rano až mi to je divny, dr. mi řekla že nas prdolik je mensi nez by mel bejt tak uvidime za 14 dnu kontrola , to se nekutecne tahne :-(

tak sem se informovala a moje pojištovna mam čpzp 205 proplaci vyšetřeni,vitaminy,kurzy těhotnym atd až do 2000kč tak mám radost :-))sem objednana v listopadu na krev a 2.12jdem na ultrazvuk a to ma manža narozeninky a poprve uvydi mimiška :-)

Ahoj, taky mi neodpovídá MS a UZ. Tak se termín dozvím až na příští kontrole - zatím mám rozptyl víc jak týden. Jinak na screening jít chci, ikdyž u nás to stojí 1400, Byla jsem před 2,5lety a taky jsem to už platila. 600 by mi měla proplatit pojišťovna.

In reply to by Jana8208

to já nevim, Dr. říkal, že když jdu 1.11. na screening (k jinému Dr.), že k němu na poradnu stačí až takhle, že toho 1.11. budulína uvidíme.. no ale řeknu ti, že krom krve, kterou mi brali posledně i kvůli tomu prvotrimestrálu, a vážení, mi ani tlak neměřili a moč po mě nechtěli, ač jsem ji měla s sebou, natož pak kontrola na koze :? Ale oni určitě vědí, co dělají, tak se do toho nebudu míchat :) no a toho 22. bych měla být 16+0tt, tak to by mi mohl říct, co se u mě skrývá, za žížalu :°O°: když už musím tak dlouho čekat ://:

In reply to by Peťule..

mě ted taky nevyšetřovala na koze pač sem minule špinila a stejne ted mi delala vnitrni utz a talky sem po 2dnech spinila a dneska taky ale to bylo z hadky ze vcera, jinak mi neni lautr vubec nic až mi to děsí prvni tehu sem problila do 5tyho mes :-)

In reply to by Jana8208

Tak to máš fajn, já bliju už víc jak týden, celé dny mi je nevolno a jakoby se mi motá hlava. A když se můj žaludek usmyslí tak vše letí ven, v jakoukoli denní dobu.Začíná to být stále více náročné. U 1. jsem blila taky ale ne až tak jako teď. Nemůžu skoro nic jíst a pít, teď je to doslova boj. No doufám, že je aspoň prcek vpořádku.

In reply to by lilikis

nemáš to lehké, já zase měla skoro měsíční non-stop "kocovinu", ale nezvracela jsem, jen jednou mě natahlo, tak jsem raději běžela na wc, ale nic ze mě nevypadlo :)) teď už mě ani ta kocovina netrápí (ťuk ťuk ťuk) a začínám si pomalu užívat, jen jsem pořád dost unavená, takže do postele jdu nejpozději v deset a to už bývám protivná, že jsem přetažená :00: a když si lehnu na záda, tak cítím, jak se budulínek "prdelkuje" a taťka je z toho naměkko :c: protože konečně taky cítí tu tvrdou bouli :h: je to psina, uvidíš, že se ti taky brzy uleví a budeš moct konečně normálně fungovat :one:
pohlaď pupíno :€O:

Ahoj, gratuluji, že vše funguje jak má :)
Prý když jsem registrovaná na genetice, vady mi už můžou udělat zdarma. Měním gynekoložku, takže zatím nevím, jestli budu platit paušál nebo jednotlivé vyšetření. U první jsem platila 3000,- za více vyšetření, vč.vad.. až moc peněz.

jee dalśí :heart: gratulace!!§ja ho uvydim v pondělí se mooc těśím :°~°: ..cose tyka tych vyšetřeni pudu tam kde je tŕeba a sem eda pěkně zvědavá comě ćeká a kolik kde vyplajznu peněz :°: pać pořad nékdo tvrdi že plati tam a tam a ja u prvniho teť ma 3roky neplatila za celou dobu nic krom manžela u porodu :-)

Taky gratulujeme k bijícímu srdíčku! Vím, že jsme se s holkama tady už o těch těstech bavily, a že každý chce jinou částku. Taky jsem zvědavá, co mi řeknou, ale to se dozvím až za týden :-) DOufám, že taky už uvidím srdíčko...

ahojky gratuluju:-) já jdu ted v pátek na krev a 2.11. na screening a budu platit 600kč na to mě upozornili předem a moje pojištovna VZP toto neproplací,ale to je fuk, hlavně když mi pak řeknou že je vše ok, v živitě jsem přišla o víc a za blbosti tohle je pro dobro mimíse :-) tak pohlad pupik :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuju nlo něco se tam míhalo, pojistovna by to proplatila kdyby byla v rodine geneticka vada

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

holky díky, :h: je sice malinky ale blikalo to jemně na nas tak sem měla radost , jinak jdu až za 3 tydny pokud pujdu na genetiku tak mi veme driv :-) a asi na ne pujdu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky